GİAD’IN ONUNCU YILI...

Geçtiğimiz hafta sonu Başkent’te Gümüşhaneli İş Adamları ve Girişimcileri Derneği’nin (GİAD)  10. Yıl kuruluş etkinliği vardı.

Yenimahalle Belediyesi Sosyal Tesislerinde gerçekleşen etkinliğe, Ankara’nın ve yurdun dört bir yanından katılım gerçekleşmişti.

Birbirini uzun zaman görmeyen, görmeye fırsat bulamayan Gümüşhaneliler içinde bu geceler bir buluşma vesilesiydi.

Sohbet şahane konser bahane hesabından uzun zamandır görmediğimiz arkadaş, dost ve büyüklerimizi bir arada bulma fırsatımız olmuştu. Aynı şehirde yaşamamıza rağmen, hayatın hengâmesinde bir araya gelemediklerimizi görmek beni ziyadesiyle mutlu etmişti.

Gecenin Daveti GİAD Başkanı Sn.Erdal KURT’tan gelmişti. Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Açılış konuşması Sn.KURT’un selamlama konuşması ile birlikte aynı zamanda GİAD Yönetimi sahneye davet edilerek, birlikte misafirleri selamladılar.

Sonrasında Protokol Konuşmalarına geçildi. 

Başkan Kurt, milli ve manevi değerlerle mücehhez, samimiyet, dürüstlük ve çalışkanlık ilkeleriyle kurulan GİAD’ın 'bir aşk hikayesi' gibi heyecan verici ruhla var olduğunu, üyeleri arasındaki işbirliği ve dayanışma ruhunun bu ruhla gelişip güçlendiğini vurgulayarak, sorumluluk, disiplin ve güven prensipleriyle görev ve hizmet yapmaya devam edeceklerini ifade etti. 

Sonrasında siyasiler ve STK Başkanlarından oluşan nezaket konuşmaları gerçekleşti. Siyasetin sıcak gündemi ister istemez konuşmacıları ve davetlileri etkilemiş olsa da sonuçta çokta olaylar büyütülmeden kapatıldı diyelim.

Bakan, siyasi parti temsilcileri, eski/yeni milletvekilleri, belediye başkanları, bürokratlar, muhtelif illerden STK temsilcileri ve misafirlerden oluşan oldukça kalabalık bir topluluğun iştirakiyle gerçekleşen toplantıda halk oyunları topluluğu, Grup Tomara ve Türk Halk Müziği Sanatçısı Yavuz Şanlı da misafirlere eğlenceli saatler yaşattı.

Erdal Kurt, gecenin gerçekleştirilmesinde emeği ve katkısı olan, başta Yeni Mahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar ve Başkan Yardımcısı Erhan Aras olmak üzere tüm katılımcılara teşekkür etti.

Burada aslında Ankara’da yıllar öncesinden bahsedilen Gümüşhaneliler Konuk Evi projesinden bahsedecektik, lakin Giad’ın kuruluş yıldönümü ile yanlışlıkla ilişkilendirmeme adına sonraya bırakıyoruz. 

Gümüşhaneliler ne zamanki bireysel başarı ve performanslarını toplu halede yansıtırlar o zaman başarı kendiliğinden gelecektir..

Sevgi ve Saygılar.

YORUM EKLE