Anneler yorulmasın diye tepsi baklavada yüzde 10 indirim

Gümüşhane’de vatandaşların kaliteli ve uygun fiyata tatlıya ulaşmalarını sağlamak için Amcabey Baklavalarının 23 çeşidini Gümüşhanelilerle buluşturan genç girişimci Sezgin Ergün, şimdide de bayramda anneler yorulmasın diye tepsi siparişlerinde yüzde 10 indirim uyguladıklarını söyledi.

Anneler yorulmasın diye tepsi baklavada yüzde 10 indirim

Türkiye’nin her noktasında bayisi bulunan firmanın Gümüşhane bayiliğini alarak sektörünün en iyi ustalarıyla üretilen baklavaları uygun fiyatlarla Gümüşhanelilere sunan Ergün, Ramazan ayı boyunca da vatandaşlara hizmet verdiklerini belirtti.

Karaer Mahallesi, Hükümet Konağı karşısında tesislerinde vatandaşlara uygun fiyatlı günlük taze baklava satışı yaptıklarını ifade eden Ergün, “Bayramda annelerimiz yorulmasın diye tepsi siparişlerinizde yüzde 10 indirim yapıyoruz. Tepsi siparişlerinizde cevizli baklavanın kilosu sadece 54 TL. Fabrikadan halka uygun fiyata baklava politikamızla Ramazan’da herkesin uygun fiyatlarla baklava yemesini sağlamaya çalıştık. Bayramda da annelerimiz yorulmasın diye evde baklava yapımından daha uyguna gelen indirimli fiyatlarımızla hizmetinizdeyiz. Bugünden itibaren tepsi siparişlerinizde yüzde 10 indirimimiz mevcuttur. Mağduriyet yaşamamanız için şimdiden ön siparişlerinizi vermenizi tavsiye ederiz” diye konuştu.

Ürünlerinde katkı maddesi ve glikoz şurubu olmadığını ve yüzde 100 şeker pancarının yanında kaliteli fıstık ve ceviz kullanıldığını ifade eden Ergün, fabrikadan halka çok uygun fiyatlarla vatandaşların hizmetinde olduklarını, kendilerine 0 536 886 57 29 numaralı telefondan iletişim sağlanabileceğini sözlerine ekledi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
Murat Kara
Murat Kara - 2 yıl Önce

Gerçekten amcabey sayesinde ramazanda uygun fiyata baklava yedik. fiyatları uygun tuttuğu için saolsunlar. tepsi indirimlerinden de faydalanacağız fiyatlarına göre lezzetli baklava sunuyorlar

SIRADAKİ HABER