Başkan Çimen’den Belediye Meclis üyelerine teşekkür plaketi

Gümüşhane Belediye Başkanı ve AK Parti Gümüşhane Belediye Başkan Adayı Ercan Çimen, 5 yıl boyunca birlikte görev yaptığı belediye meclis üyelerine teşekkür edip plaket verdi.

Başkan Çimen’den Belediye Meclis üyelerine teşekkür plaketi

Geçtiğimiz günlerde seçim döneminin son toplantısını yapan Belediye Meclisi üyelerine 5 yıl boyunca yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden Başkan Çimen, meclis üyelerine plaket takdim etti.

Başkan Çimen burada yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Değerli arkadaşlar, 5 yıl boyunca altın kalpli insanların şehri güzel Gümüşhanemize hizmet ettiniz. El ele, omuz omuza sizlerle şehrimize sayısız hizmetler sunduk. Belediye meclis üyeliği gibi onurlu bir görevi layığı ile yaparak hizmetlerinizi tamamladınız. Meclis üyeliği yapmış olan siz değerli arkadaşlarımız için belediyecilik ömür boyu devam eden bir süreçtir. Ben tekrar bugüne kadar verdiğiniz hizmetlerden dolayı şahsım ve şehrim adına sizlere teşekkür ediyorum. Allah yar ve yardımcınız olsun.”

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık neğitimci yazar- Eleştirmen gazeteci
yusuf sadık neğitimci yazar- Eleştirmen gazeteci - 2 ay Önce

Her insanda taktir edilme duygusu vardır. Bu taktir biir hizmet sonucu sunuluyorsa onun tadı da başka oluyor.
belediye meclis üyeliği bir şehrin hizmetlerine yepılan onurlu katkılardır. Eğer ödüle layık bir onuru kişi hak etmişse bunun anlamı normal görev yükünün üzerüinde taşınan bir yük demektir. Ol sebepten meclis üyelerimizi tebrik ed,iyorum. Bu ödülü layık gören belediye başkanı sayın ercan çimen Kadir bilir bir yöneticididir. çünkü her yönetici yükselirken birilerinin omuzuna basmak zorundadır. İşte o Pmuzlardır ki maeclis üyesidir yerine göre temizlik işçisidir hasılı görev yapan herkestir.
her yönetici bunları göremezi hele yükseklerden uçuyorsa imkansizdır. Tıpkı Ormana bakıpta ağacı göremiyenler gibi..
Ercan başkan hem ormanı görüyor hemde ormandaki ağaçları. daha ne olsun.
Birileri takmış kafayı Gümüşltaş evlerine. Bu ev edineceklerr için Dörtkonak köyindeki mavi çizmeli hurşit çavuş neden kaygılabnsın ki. Adam ev sahibi olacaksa bekliyecek. kim devletten bişr şey istedi de almadı. Hem belediye hizmek yeridir ev yapmak mecburiyeti yoktur. hata buradadır.
bilmem anlatabildim mi? sanki belediyeyi kazanmak yada kaybettirmek zengin olma hevesındeki bilemedin 200 kişinin tekelinde. geçiniz efendim..

SIRADAKİ HABER