Büyük organizasyona sürekli servis yapılacak

Gümüşhane tarihinde ilk kez bu hafta sonu yapılacak olan off-road festivali için Belediye otobüsü gün boyunca etkinlik alanında ücretsiz yolcu taşıyacak.

Büyük organizasyona sürekli servis yapılacak

2 yılda katıldıkları yarışmalarda 39 kupa kazanarak tüm Türkiye’nin dikkatlerini üzerine geçen Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği’nin (GÜMOFF) Gümüşhane Belediyesi desteğiyle düzenleyeceği ve kentte ilk kez yapılacak olan off-road festivalinin detayları belli olmaya devam ediyor.

Şenlik havasında geçecek etkinlik öncesinde hazırlıklar tamamlanırken vatandaşların Akçakale Mahallesindeki yarış pistine ulaşması için Gümüşhane Belediyesi karşısı karayolu kenarındaki duraktan Pazar günü saat 10.00’dan itibaren Belediye Başkanlığı tarafından her yarım saatte bir ücretsiz servis yapılacak.

Yalnızca il dışından yaklaşık 500 kişinin gelmesi beklenen festivalde yaklaşık 40 ilden 180 araç katılacak ve bu araçlardan 90’ı S1 (1750 cc'ye kadar), S2 (1751-2950 cc arası), S3 (2951-3950 cc arası), S4 (3951 cc ve üzeri), S5 (pick-up) ve yalnızca kadın sürücülerin katılacağı S6 klasmanında mücadele edecek.

Renkli görüntülerin yaşanacağı yarışmaya katılan her bir sporcu adına TEMA Vakfına bağış yapılarak fidanların toprakla buluşmasının da sağlanacağı organizasyonda ayrıca Köprü Cafe Organizasyon tarafından bütün etkinlik alanlarında köfte ekmek, çay, meşrubat, dondurma, atıştırmalık hizmetleri verilecek.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER