Çağrı merkezi okul oluyor

Uzun yıllar boyunca birçok Gümüşhaneliye ekmek kapısı olan ve daha sonrasında kapanan çağrı merkezinin hizmet verdiği ve mülkiyeti Gümüşhane Belediyesi’ne ait olan bina Gümüşhane Final Akademi Okullarına kiralandı.

Çağrı merkezi okul oluyor

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen’in makam odasında düzenlenen imza töreni ile Final Okullarına kiralanan bina bundan sonra eğitim yuvası olarak hizmet verecek.

Konu ile ilgili açıklama yapan Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen “Şehrimizde uzun yıllar boyunca Çağrı Merkezi olarak hizmet veren Belediyemize ait bina artık Eğitim Kurumu olarak hizmet vermeye devam edecek. Final Okullarıyla kiralama sözleşmesini imzaladık. Rabbim hayırlı eylesin” dedi.

Gümüşhane Final Akademi Okulları yetkilisi Ziya Kaymak ise yaptığı açıklamada, “Yıllarca şehrimizi çağrı merkezi olarak hizmet veren binayı Final Okulları olarak kiraladık. Yapacağımız çalışmalar ile bir binayı eğitim kurumuna dönüştüreceğiz. Yıllarca Gümüşhanemize ekmek kapısı olan bina bunda sonra da verdiğimiz eğitimlerle geleceğin nesillerini yetiştirmede ve yeni ekmek kapılarını aralamada kullanılacak. Şehrimize ve kurumumuza hayırlı olmasını diliyorum” ifadelerini kullandı.
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER