Çoruh EDAŞ Şiran Yeni Sanayi Sitesinin elektrik altyapısını tamamladı

Çoruh Elektrik Dağıtım A.Ş. Gümüşhane İl Müdürlüğü yatırım planları kapsamında gerçekleştirdiği çalışmalarla Şiran İlçesi Yeni Sanayi Sitesi elektrik altyapısını tamamladı.

Çoruh EDAŞ Şiran Yeni Sanayi Sitesinin elektrik altyapısını tamamladı

Hizmet bölgesinde yer alan Artvin, Giresun, Gümüşhane, Rize ve Trabzon illerinde kesintisiz enerji arzı sunma hedefiyle faaliyetlerini aralıksız sürdüren Çoruh EDAŞ Gümüşhane İl Müdürlüğü, 2022 yılı yatırım programı çerçevesinde Şiran İlçesi’nde yeni tesis edilerek vatandaşların kullanımına sunulacak olan 97 işyerine sahip yeni sanayi sitesinin elektrik altyapı çalışmalarını tamamladı. 

Yapılan çalışma kapsamında 1 adet 1000 kVA trafo gücüne sahip beton köşk, yaklaşık 5 kilometre yüksek gerilim/alçak gerilim yer altı kablosu, 44 adet saha dağıtım kutusu, 52 adet aydınlatma direği ve 68 adet aydınlatma armatürünün montajı yapıldı.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
ozan
ozan - 1 yıl Önce

Yıllar önce 2008 yılında TEDAŞ zamanında Şiran İlçesinde elektrik şebekesi yatırımı yaptığımız için Genel Müdürlük tarafından müfettiş gönderildi ve bu alçak müfettiş beni suçladı. Görevden aldırdı ama hakkımı İdare Mahkemesinde arayıp aklandım. Bu işte vebali olanlarda alçaktır.

SIRADAKİ HABER