Gümüşhane’de otomobil köprüden yuvarlandı: 2 yaralı

Gümüşhane’de kar yağışı nedeniyle buzlanan yolda kontrolden çıkan otomobil virajı alamayınca köprüden aşağıya yuvarlandı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Edinilen bilgiye göre 29 AAJ 723 plakalı Seat marka otomobiliyle tarihi Süleymaniye Mahallesinden Gözeler köyü istikametine ilerleyen Okan Demir (31), Kırkpavli mevkiindeki tarihi köprüye geldiğinde buzlu yolda aracının direksiyon hakimiyetini kaybederek virajı alamayıp köprüden aşağıya yuvarlandı.

Dere yatağına tavanının üzerine düşen otomobilde bulunan sürücü Demir ve arkadaşı Kaan Çevik (24) kendi imkanlarıyla araçtan çıktı.

İhbar üzerine gelen 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi olay yerinde yapılan Demir ve Çevik Gümüşhane Devlet Hastanesinde tedavi altına alınırken sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci
yusuf sadık eğitimci yazar-gazeteci - 4 ay Önce

Adı geçen köprü şirana giden kısa yol üzerinde. Yol köyler grup yolu. Görenler Allah aşkına söylesin. Köprü Tarihi köprü ise asırlardan beri niçin bakınma alınmadı. Değilse bu köprünün değ
ştirilmesi geni,şletilmesi düşünülemezmiydi. Üstelik Maden d,iyoruz iş makineleri bu darköprüden geçiyor. Vank Gözeler edire yaydemir akso bıyluca ve karamustafa köy leri ancak 17 bin. tl muhtar maaşlarına g öz dikti. Kim dile getirecek. Söyleyeyim. Memlekette bu işle görevli daire muduru bakıpta gö"rmüyors a. bilmem ama köy lülerin yapacağı işler vardır. kaza yapan sürücü derhal şikayet etmeli lışın bu yol çalışmaz neden açık tutuldu. yükl
de tazminat alır. Yazık Bu iki can vade yetmedi . kurtardı. ölümçül bır durum . geçmiş olsun diyelim ama Köy yolu kimden soruluyorsa tazminata kesin mahküm edilir. bu bir tahmin dezarformasyonla ilgisi yoktur.
ben ediredeninm ibir bakıma şikayet hakkımı kullandım..

Deli dumrul
Deli dumrul - 4 ay Önce

Aracın kaza yaptığını anladık da seat marka ne alaka 29 AAJ 723 PLAKALI ARAC KAZA YAPTI çok amatörce davranış

SIRADAKİ HABER