Kadın muhtarın telefon isyanı devam ediyor

Gümüşhane’nin ilk kadın köy muhtarlarından Şiran ilçesine bağlı Boğazyayla köyü muhtarı Gülcan Demir, 2021 yılında iletişimsizliği dibine kadar yaşadıkları köylerinden çıkan bu sese kulak verilmesini istedi.

Kadın muhtarın telefon isyanı devam ediyor

Uzun yıllardan beri bu konuda mücadele eden muhtar Demir, yıllardan beri Şiran ilçesindeki hemen hemen bütün köylerde iletişim ve internet sorununun olmadığını fakat Boğazyayla köyünde cep telefonlarının çekmemesi nedeniyle mağduriyet yaşadıklarını ifade etti.

Cep telefonlarının çekmemesi nedeniyle özel günlerde, bayramlarda insanların sevdikleriyle görüntülü görüşemediklerini, öğrencilerin ders çalışamadıklarını ifade eden Demir, “Beni arayan yada köyüme ziyarete gelen insanlara internet sıkıntımız var dediğim zaman inanmak istemiyorlar” dedi.

Üçüncü dönem muhtarlık yaptığını belirterek yetkililere seslenen muhtar Demir, bir çok kez bu konuda dilekçe verdiğini, dönem dönem mülki ve idari erkana mağduriyetlerini ifade ederek yardım istediğini ancak hiç bir sonuç alamadığını belirterek, “Bu sese kulak verin. Bu konuda artık sabrımız kalmadı. 21.yüzyılda iletişim çağında koskocaman bir köyde telefonlar çekmiyor, internet yok. Bu sorunun çözümü çok zor değil. Haklı olduğumuz bu davada köyümün sesini duyurmak için ne gerekiyorsa yapacağım” diye konuştu.
 

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
YORUMLAR
ÖZKAN ŞAHİN
ÖZKAN ŞAHİN - 3 yıl Önce

Muhtar hanımı tebrik ediyorum..En azından köyünün bir sorununu sosyal medyada dile getiriyor...Bizim köyün ise birkaç başlıca sorunu var fakat Muhtar bey Şiran kaymakamlığına nedense uğrayıp dile getirmiyor?

SIRADAKİ HABER