Ara
Gümüşhane
Kapalı
5°
Adana
Adıyaman
Afyonkarahisar
Ağrı
Amasya
Ankara
Antalya
Artvin
Aydın
Balıkesir
Bilecik
Bingöl
Bitlis
Bolu
Burdur
Bursa
Çanakkale
Çankırı
Çorum
Denizli
Diyarbakır
Edirne
Elazığ
Erzincan
Erzurum
Eskişehir
Gaziantep
Giresun
Gümüşhane
Hakkari
Hatay
Isparta
Mersin
İstanbul
İzmir
Kars
Kastamonu
Kayseri
Kırklareli
Kırşehir
Kocaeli
Konya
Kütahya
Malatya
Manisa
Kahramanmaraş
Mardin
Muğla
Muş
Nevşehir
Niğde
Ordu
Rize
Sakarya
Samsun
Siirt
Sinop
Sivas
Tekirdağ
Tokat
Trabzon
Tunceli
Şanlıurfa
Uşak
Van
Yozgat
Zonguldak
Aksaray
Bayburt
Karaman
Kırıkkale
Batman
Şırnak
Bartın
Ardahan
Iğdır
Yalova
Karabük
Kilis
Osmaniye
Düzce
42,8323 %0.04
50,6592 %0.56
6.155,16 % 0,74
Gümüşhane Haberleri Gümüşhane Kelkit TSO’dan süt ürünleri tesisine ziyaret

Kelkit TSO’dan süt ürünleri tesisine ziyaret

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Başkan Yardımcısı Umut Yaşar Doğan ilçede faaliyet göstermeye başlayan Abdullah Hekimoğlu Süt Ürünleri Tesisini ziyaret etti. Ziyarette tesisin sektörde yaşadığı sorunlar, işletmenin işleyişi ve mevcut durumlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

1566
Gösterim
2 Dakika
Okunma Süresi

Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Servet Daltaban ve Başkan Yardımcısı Umut Yaşar Doğan ilçede faaliyet göstermeye başlayan Abdullah Hekimoğlu Süt Ürünleri Tesisini ziyaret etti. Ziyarette tesisin sektörde yaşadığı sorunlar, işletmenin işleyişi ve mevcut durumlar hakkında bilgi alışverişinde bulunuldu.

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesinde faaliyetlerine başlayan Abdullah Hekimoğlu Süt Ürünleri Tesisine yapılan ziyarette işletmenin genel durumu, kapasiteleri, üretilen ürünler, hammadde temini bakımından sektörde yaşanan problemler ve ilçemizdeki süt ürünleri üretiminin mevcut durumu hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

“Kelkit, Şiran ve Köse ekonomisine katkıda bulunan işletmelerimizin her zaman yanındayız”

Ziyarette Kelkit Ticaret ve Sanayi Odası Başkanlığı tarafından üretimi artırmaya yönelik destekleme çalışmaları hakkında işletmelere bilgi verildiğini belirten Kelkit TSO Başkanı Mustafa Servet Daltaban, “Kelkit, Şiran ve Köse ekonomisine katkıda bulunan işletmecilerin her zaman yanındayız, süt tedariği gibi yaşanılan problemler için ilçemiz ve başkanlığımız, gerekli tüm çalışmaları yapacak ve kurumumuz sorunların çözümünde her zaman bu gibi işletmelerimize rehberlik etmeye hazır olacaktır” dedi. 

“Kelkit ekonomisine ve üretime daha fazla katkı sağlamak istiyoruz”

Başta Kelkit olmak üzere bölgenin güvenilir ve sağlıklı süt ürünlerine ulaşmaları için her zaman Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından belirlenen kurallara uyduklarını belirten işletme sahini Abdullah Hekimoğlu ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek Kelkit’te süt ürünleri sektörünün daha fazla gelişmesi için yatırımda bulunduklarını, zamanda ileriye yönelik olarak tesislerini ve tesislerde kullanılan makinelerin kapasitesini artırarak Kelkit ve bölge ekonomisine ilerleyen dönemlerde daha fazla katkı sağlamak istediklerinin altını çizdi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *