Kopya düzenekleriyle birlikte yakayı ele verdi

Gümüşhane’de yol kontrolünde araması bulunan şahsın üzerinden çok sayıda kopya düzeneği ele geçirildi. M.K. isimli şahsın Ölçme Seçme ve Yerleştirme Başkanlığı (ÖSYM) Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanuna Muhalefetten 4 farklı suç kaydı olduğu ortaya çıktı.

Kopya düzenekleriyle birlikte yakayı ele verdi

Alınan bilgiye göre İkisu kontrol noktasında özel bir firmaya otobüste sorgulama yapan Jandarma ekipleri kimlik kontrolünde M.K isimli şahsın 4 farklı adli yargı kurumunca ÖSYM Teşkilat ve Görevleri Hakkındaki Kanuna Muhalefetten arama kaydı olduğunu belirledi.

Arama kayıtları ve hareketlerinin şüpheli olması üzerine şahıs üzerinde yapılan aramada kredi kartı şeklinde 1 adet kredi kartı şeklinde ses kayıt ve aktarım cihazı, gömlek düğmesi şeklinde 1 adet gizli kamera, kulak içine yerleştirilebilen 1 adet gizli kulaklık, 1 adet kablosuz mini modem, 1 adet kulaklığı yerleştirmede kullanılan cımbız, 1 adet kırık meyve bıçağı, 3 adet sim kart, 1 adet cep telefonu, 1 adet data aktarım kablosu ve 4 adet atıl, sim kart muhafaza zarf ve kartı bulundu.

Yakalanan malzemelere el konulurken gözaltına alınan M.K isimli şahıs hakkında adli işlem başlatıldı.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER