'Madenlerimiz zenginlik kaynaklarımızdır'

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ile Gümüştaş Madencilik A.Ş.'yi ziyaret ederek bir takım temaslarda bulundu.

'Madenlerimiz zenginlik kaynaklarımızdır'
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı İsmail Akçay ile Gümüştaş Madencilik A.Ş.'yi ziyaret ederek  bir takım temaslarda bulundu.

Milletvekili Üstün, Gümüştaş yetkililerinden İşletme Müdürü Tufan Kayhan, İdari İşler Müdürü Korhan Çubukçu ve Jeoloji Yüksek Mühendis Torun Yılmaz ile maden işletmesi ve çıkarılan cevherler üzerine birçok konuda enine boyuna bilgi alışverişi yaptı.

Gümüşhane’nin maden rezervleri ile Türkiye sıralamasında ihracat yönünden bir üst sıralara tırmandığını vurgulayan Üstün, gelecekte yapılan yeni aramalar ve sondaj çalışmaları ile çok daha büyük rezervlerin bulunarak ülke ekonomisine büyük katkılar sağlayacağını umut ettiğini dile getirdi.

Üstün, yetkililerle yaptığı istişareler sonucunda da madencilik yasasındaki bazı değişiklikler ile madenciliğin önünü daha da çok açacak olduğu düşünülen ve konuşma esnasında dile getirilen kimi konuları da mecliste gündeme getirmek üzere notlarının arasına aldı.

Görüşmelerin ardından güvenlik elbiselerini giyerek yerin 300 metre alına inerek maden ocağında yapılan çalışmaları bizzat yerinde izleyen Milletvekili Üstün, ziyaretin ardından Gümüştaş A.Ş. yetkililerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı teşekkür etti.

Şirket yetkilileri de  anlamlı ziyaretlerinden dolayı Milletvekili Üstün'e, AK Parti İl Başkanı Ercan Çimen'e ve Gümüşhane Ticaret ve Sanayii Odası Başkanı İsmail Akçay 'a teşekkür etti.
Güncelleme Tarihi: 19 Eylül 2013, 16:43
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER