Milletvekili Üstün: İktidarımızın 12. Yılı kutlu olsun

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Ak Parti’nin iktidara gelişinin 12. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Üstün: İktidarımızın 12. Yılı kutlu olsun
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün Ak Parti’nin iktidara gelişinin 12. yıldönümü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Milletvekili Üstün, mesajında şunları söyledi:

“Partimiz Ülkemize kazandırdıkları, sınırları aşarak dünyaya ulaştırdıkları ile aziz milletimizin sıcak gönlünde yerini alınmıştır. Her alanda tarihimizin en önemli yatırımlarını yapan, büyük reformlara imza atan Ak Parti İktidarımız 12.yılında güçlü, dirayetli, kararlı, emin adımlarla bölgesinde lider, dünyada sözü dinlenir, mazlumların ve masumların sesi olma yolunda yürümeye devam ediyor.

Ekonomisi krizlerle çökmüş, huzur ve refahı kalmayan bir Türkiye’den, 2023 vizyonunda ilerleyen, 2053 ve 2071 hedeflerine gönülden inanan ve bunun için durmaksızın çalışan bir Türkiye’ye kavuştuk. Dünya’da ekonomik krizlerin yaşandığı dönemlerde bile ekonomi olarak büyümesini hızla sürdüren bir Türkiye’ye kavuştuk.

Ak Parti iktidarlarımızın ülkemize kattığı değerlerle dünya devletlerince örnek alınması, bölgesinde lider ülke olması, iktidarımızın çok planlı, disiplinli çalışması ve bu ülkeye gönül vermesiyle doğrudan alakalıdır.

İktidarımız milletimize hizmet ederken fani olanı değil baki olanı seçmiş, zamanında dünyaya istikamet çizmiş büyük bir medeniyetin mensupları olarak, o ruhu ve bilinci tekrar canlandırmayı şiar edinmiştir.

Şüphesiz bu hizmetlerinin tümünün baş mimarı partimizin kurucu Genel Başkanı 12. Cumhurbaşkanımız ve halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’dır. 12 yıllık hizmetlerin devamında, bayrağı devralan Genel Başkanımız ve Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun 2023 vizyonunu hedef alarak bu kutlu hizmet yarışında bayrağı daha da ileriye taşıyacağına milletimizin inancı tamdır.

İktidarımız boyunca Türkiye artık birilerinin vesayetiyle yönü belirlenen değil, yönünü milletimizin istediği doğrultuda kendisi belirleyen ve bölgesinde lider ülke statüsüyle hareket eden bir güç haline gelmiştir.

Şüphesiz sessiz devrim denilecek seviyede birçok hizmet yapılmıştır. Ulaşımda, sağlıkta, eğitimde, enerjide birilerinin hayal bile edemeyeceği hizmetler gerçekleştirilmiştir. “Hayaldi Gerçek Oldu” sloganın anlattığı gibi yapılamaz denilenler yapılmış, milletimizin geleceği teminat altına alınmıştır.

Anayasa değişikliği, Demokratikleşme Paketi, Milli Birlik Kardeşlik Projeleri ile yargıda reformlar gerçekleştirdik. Askeri vesayet ortadan kaldırılarak daha demokratik ve yarınını daha iyi gören bir ülke oluşturduk.

Ulaşımda yapılan, bölünmüş yollar, tüneller, kilometrelerce uzunlukta otobanlar ile adeta şehirlerimizi birbirine yaklaştırdık.  Yüksek hızlı trenler ile ülkemizin dört bir yanını sözde değil icraatlerimizle adeta demir ağlarla ördük. Teknolojiye ve iletişim çağına ayak uydurarak Fatih projesini gerçekleştirdik. Okullarımızda çocuklarımızı akıllı tahtalara kavuşturduk. Şükürler olsun ki milletimize yakışan işlere imza atma fırsatını rabbim bizlere nasip etti.

Özellikle başörtüsü sorununu ortadan kaldırarak özgürlüklere müdahaleleri sonlandırdık. Meslek Liselerinde katsayı sorununu ortadan kaldırarak, öğrencilerimizin yıllarca çözüme kavuşmasını beklediği sorunu ortadan kaldırdık.

Kısacası ülkemizin çözüme kavuşmayan birçok sorununu ortadan kaldırdık. İktidar olduğumuz 12 yıllık süre zarfında barışçıl dış politika ile bölgemizde yaşanan olaylarda söz sahibi olduk ve insani yardımda dünyada birinci sırayı alarak ecdadımızın kültürünü tüm dünyaya anlattık.

İktidarımızın Türkiye’ye kazandırdığı okullar, hastaneler, adalet sarayları, barajlar, modern konutlar, hızlı trenler, üniversiteler, havalimanları ve daha nice hizmetleri kitaplara ciltlere sığdıramayız. Bu hizmetlerden dolayı mensubu olduğum partimizin ve iktidarımızın başarılı çizelgesi bizler için gurur ve şükür kaynağı olduğunu ifade etmeliyim.

Bu anlamda 3 Kasım 2002’de başlayan bu hizmet aşkının daha nice 12 yıllara kavuşmasını diler, milletimize hizmet yolunda Genel Başkanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu başta olmak üzere partimizin tüm mensuplarına bu birliğe ve beraberliğe destek olan, gönül veren herkese şükranlarımı sunuyor, partimizin iktidarının 12.yıl dönümünü kutluyor, saygılarımı sunuyorum.”
Güncelleme Tarihi: 03 Kasım 2014, 16:46
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER