Olgun’dan spor malzemesi desteği

Köse ilçesi Oylumdere köyü eski dernek başkanı Yücel Olgun, Köse ilçesinde bulunan okullara spor malzemesi desteğinde bulundu.

Olgun’dan spor malzemesi desteği

İstanbul’da yaşayan ve başkanlığı döneminde yaptığı etkinliklerle farkındalık oluşturan Olgun, bu kez ilçedeki öğrencilerin istifade etmesi için spor malzemesi gönderdi.

Forma, futbol topu, voleybol topu, basketbol topu ve masa tenisi filesi başta olmak üzere çok sayıdaki spor malzemesini öğrencilere dağıtılmak üzere Köse Kaymakamlığına gönderen Olgun, yaptığı açıklamada, “İlçemizdeki öğrencilerimizin spor yapmalarına destek olmak, onların gönüllerine dokunup ve onları bir nebzede olsa mutlu etmek için Yazı İşleri Müdürümüz Serhat Şen’in talebi üzerine böyle bir destek yapma gereği duydum. Bu vesile ile bu malzemeleri çocuklarımıza göndermemde bana yardımcı olan ve İstanbul’da spor malzemeleri üretim ve ticareti yapan iş insanları, Soysal Spordan Cengiz ve Engin Soysal kardeşlere ve Atak Spordan Adem Soysal beye şükranlarımı sunuyor, bu desteğe aracılık eden Köse Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdürü Serhan Şen’e de teşekkür ediyorum” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER