Poligon’da Silahla Atış Hediyesi ile Yepyeni Tecrübeler Kazandırın!

Poligon’da Silahla Atış Hediyesi ile Yepyeni Tecrübeler Kazandırın!

Bu hayatta, herkesin hayalini kurduğu bir yaşam, mutlaka vardır. Daha çocukluktan başlarız hayaller kurup, buna göre yaşamımızı etkileyecek karar vermeye. Örneğin, bilimle ilgilenmek isteyen çocuklar, yaşıtları eğlenceli filmler izlerken çoktan ansiklopedileri karıştırmaya başlamıştır. Ya da polis, asker, güvenlik gibi savunma gibi alanlarda kariyer planlayanlar, babasının ona aldığı oyuncak silahlarla oynayıp, ileride suçluları yakalayıp, masumları nasıl koruyacağı hayallerini kurar. Bu bir tutkudur. Tahtadan önüne konulan hedefi tam yerinden vurabilmek, doğru tutup nişan almak, cesaretini kanıtlama isteği, özellikle pek çok erkekte olur. İnsan hayatının başlangıcından beri de vardır zaten. Kendisini ve sevdiklerini, vahşi hayvanlardan koruyup, hayatta kalma içgüdüsü ta o zamandır beri mevcut olup yalnızca daha az ihtiyaç duyularak ilerlemekte. Zaten günümüzde, savunma araçlarına olan ilgi, teknolojiyle olan bütünlüklerinden de ileri gelmekte. Yeni teknoloji silahları, görüp güvenli ortamlarda güvenli şekilde test edebilmek, bu alana ilgili olanları oldukça heyecanlandıran şeyler doğrusu. Sizin de yakınlarınızda, bu tarz atışlara ilgi duyan kişiler varsa, onlara bu heyecanı bodo.com ile yaşatabilirsiniz.

Atış Deneyimleri
Bodo, sizlere yepyeni tecrübeler kazanıp, yaşama bakış açınızı genişletecek onlarca alanda deneyimler sunuyor. Bilgisayar oyunlarında, oyun arkadaşlarıyla saatlerce silah muhabbeti yapabilen birine, pahalı bir gömlek alsanız mı, daha çok heyecanlanır? Poligon’da farklı silahlarla, güvenli bir ortamda atış denemeleri yapacağı bir deneyim mi? Cevabı zaten biliyorsunuz. Bodo.com, sizlere, bu zamana kadar hediye olarak önerilmeyen pek çok deneyim hediyesi öneriyor. Çünkü hediyenin tarzını değiştirdi. Artık çok sıkıcı olmaya başlayan hediyelerden kurtulun. Sevgilinize doğum gününde bir ayakkabı almak için beğeneceği rengi bulucam diye günlerinizi harcamayın. Silahlar, atışlar, savunma gibi konulara ilgi duyduğunuz sevgilinize, Poligon’da Silahla Atış hediye edip, gerçek mutluluğu sunmanın keyfini yaşayın. Onun ilgi alanına gösterdiğiniz saygı ve sevgi özellikle de ilgi, onu gerçekten çok sevindirecek. Atış deneyimleri, bodo’nun güvenilir iş ortakları ile gerçekleştirilecek hediyeler içerir. Aklınızda soru işareti dahi olmadan, hediyenizi içiniz rahat sunabilir, deneyimi keyifle yaşayabilirsiniz.

Poligon’da Silahla Atış nasıl geçer?
Bu deneyimi, yalnızca eğlence ve aktivite olarak değil, alanda mesleki kariyer düşünen yakınlarınız için eğitim amaçlı da sunabilirsiniz. Meslek konusunda emin olup, atışlar konusunda kendine biraz güvensiz hissedenler için rahat bir çalışma ortamı yaratacak. Katılımcı, atış poligonuna giriş yapar. İlk kez deneyecek olanlar için eğitmen kısa bir eğitim verir. Silah kullanmak, doğru duruş almak, hedef alıp onu çeşitli pozisyonlarda vurmak gibi tüm ayrıntılar bire bir uzman tarafından aktarılır. Sonrasında katılımcı için pratiğe dökme vakti gelir. Yerli ve yabancı yapım silah çeşitlerinden birer tane seçerek, başlar. 25 birinci, 25 ikinci silah için toplamda tam 50 atış hakkına sahiptir. Kısacası, yine bodo farkıyla harika bir gün sizi bekliyor. Daha fazlası için bodo.com’u ziyaret edin.

Güncelleme Tarihi: 23 Ağustos 2021, 10:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER