Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesinden anlamlı bahar şenliği

Gümüşhane’nin Torul ilçesinde faaliyet gösteren Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesi, 30'u aşkın sportif, sanatsal ve kültürel faaliyetler barındıran bahar şenliği düzenledi.

Şehit Tamer Özdemir Anadolu Lisesinden anlamlı bahar şenliği

Eğitimin sadece ders, kitap ve sıralardan ibaret olmadığı misyonuyla yola çıkan okulda düzenlenen bahar şenliğiyle öğrencilerin özgüven ve sorumluluk duygusunu geliştirmek, yeni ilgi alanları ve beceriler kazandırmak, yeteneklerini sergileme imkanı vermek, milli manevi ve kültürel değerleri yaşatmak, yaygınlaştırmak, gönüllük bilinci kazandırmak hedeflendi.

Öğrenciler yapılan etkinliklerle yoğun geçen eğitim öğretim döneminin stresini atarken şenlikte hareketleri kısıtlayan bir kas hastalığı olan ve tedavisi yüksek maliyet gerektiren SMA hastalığına farkındalık oluşturularak el emeği lezzetlerini kermes düzenleyerek satan öğrencilerin elde ettiği gelir SMA'lı 6 aylık bir bebeğe bağışlandı.

Okulda yapılan Bahar Şenliğine İlçe Milli Eğitim Müdürü Eyyüp Zengin, Şube Müdürü İshak Ergün, Okul Müdürü Mahmut Terzi, Okul Aile Birliği Başkanı Mahmut ŞAHİNÖZ, okul yöneticileri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. 
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER