Şehri sanatıyla renklendiriyor

Gümüşhaneli Resim Öğretmeni Murat Şanlıtürk şehri sanatıyla renklendirmeye devam ediyor. 

Şehri sanatıyla renklendiriyor

Gümüşhaneli Resim Öğretmeni Murat Şanlıtürk şehri sanatıyla renklendirmeye devam ediyor. 

Gümüşhane’de iş yerlerinde başlattığı duvar boyama sanatı ve mobilya restorasyonu ile takdir toplayan Şanlıtürk, “Boş duvarlar yalnızca güzel görünmekle kalmıyor ilginç ayrıntıları da içlerinde barındırıyor” dedi.

Bahçeşehir Kolejinde resim öğretmeni olan Murat Şanlıtürk iş yerlerinde başlattığı çalışmalarının kamuoyunda olumlu karşılanmasından mutluluk duyduğunu belirterek “Gümüşhane’de bulunan iş yerlerinin sıradanlaşan mekân profilini duvar resimleri ile ayrı bir boyuta taşıyorum. Aynı zamanda eskiyen mobilyaları da restorasyon yaparak yeniliyorum. Her iş yerine farklı mekâna uygun çalışmalar yapıyorum. Duvar resimleri her kesimden insanın dikkati çeken bir unsur olduğu için Gümüşhane kamuoyunda olumlu eleştiriler almaya başladım. Bu dikkat çekici unsur ekonomik darboğazdan geçen insanlar arasında bir merak uyandırdı. Az bir parayla iş yeri mobilyaları restorasyon edilerek yenileniyor, duvar boyama sanatıyla da işyerleri daha farklı mekanlara dönüşmüş oluyor” diye konuştu.

Gümüşhane’de gerçekleştirdiği sanatsal çalışmalarla ile ciddi anlamda fark oluşturan Şanlıtürk, sadece iş yerleri değil evlerde de özel duvar boyama ve mobilya yenileme çalışması yaptığını belirterek, “Aşırı bir masraf etmeden ev dekorasyonunda da bazı değişiklikler yapmanın pratik yolları mevcut. Bunların başında ahşap mobilyaların yenilenmesi, yeni bir forma sokulması ya da boyanması gibi aktiviteler geliyor. Ahşap mobilyanın kullanım durumuna göre, ahşap boyası ile yalnızca stil ya da tarza uygun bir renge boyayarak yenilemek mümkündür” ifadelerini kullandı.

Gümüşhane’de yaşam alanlarında yenilik arayışı içinde olan insanları sanatıyla karşılayan Şanlıtürk, şehri renklendirmeye devam edeceğini belirterek, “Aldığım olumlu tepkiler beni daha güzel şeyler yapmaya teşvik ediyor. Daha farklı çalışmalarla mekânları yenilemeye devam edeceğim” şeklinde konuştu.

Sizde Şanlıtürk'e ulaşmak isterseniz numarası: 0 546 219 40 83

Haberin Kaynağı: Gümüşkent Gazetesi

YORUM EKLE
YORUMLAR
Ömer Faruk
Ömer Faruk - 4 yıl Önce

HELAL OLSUN !!! Böyle bi öğretmenin öğrencileri de çok şanslı

SIRADAKİ HABER