Torul Gençlik Merkezi’nin heybesinde iyilik var

Gümüşhane’nin Torul ilçesindeki Gençlik Merkezi, paylaşma ayı Ramazan ayında Torul'dan  Gaziantep'e  Gönül Köprüsü projesiyle Gaziantep deprem bölgesindeki depremzedelere gıda ve giyim kolisiyle alışveriş çeki ve nakdi yardım gönderdi.

Torul Gençlik Merkezi’nin heybesinde iyilik var

Gençlik ve Spor Bakanlığınca gençlerin milli ve manevi değerlere sahip çıkan nesiller olarak yetişmelerini ve birlikte vakit geçirmelerini sağlamak amacıyla başlattığı gönüllülük çalışmaları devam ediyor.

Bu kapsamda manevi iklimin yaşandığı Ramazan ayında Torul Gençlik  Merkezi "Torul'dan  Gaziantep'e  Gönül Köprüsü” projesiyle Gaziantep deprem bölgesindeki depremzedelere Ramazan ,Giyim kolisi , Alışveriş çeki ve nakdi yardım gönderdi.

Torul Gençlik Merkezi personeli ve gönüllü gençleri tarafından depremzedeler için bir ay önceden başlatılan gönüllülük çalışması ile Torul ilçesinde yaşayan gencinden yaşlısına bütün kesimlere inerek günlerce özverili çalışmalardan sonra yüzlerce Ramazan Kolisi, Giyim ve nakdi yardımı hayırsever vatandaşlardan toplanarak Gaziantep’e gönderildi. 

Yardım malzemelerini teslim alan Gaziantep Gençlik Merkezi müdürü ve personelleri toplanan yardımları Islahiye ve Nurdağı’nda depremzede vatandaşlarımıza dağıtılmasını yapacak.
 

Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2024, 00:53

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER