Tüm-Karder’den Milletvekili Üstün’e Ziyaret

Tüm-Karder’den Milletvekili Üstün’e Ziyaret Tüm Karadeniz İlleri Kültür, Turizm, Eğitim Derneği (TÜM–KARDER), yönetim kurulu AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü TBMM’de ziyaret etti. Milletvekili Üstün’ün hacdan dönmesiyle nedeniyle gerçekleştirilen ziyarete TÜM-KARDER Genel Başkanı Osman Işık ve yönetim kurulu üyeleri Halim Akkocaoğlu, Fatma Arslan, İbrahim Sarıer, Hicran Yılmaz, Gül Ahsen Daka, Mustafa Cebe, Erdoğan Küçük, Selahattin Hüsnü Kara katıldı. Ziyarette konuşan Genel Başkan Işık, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra tüm Karadenizli Milletvekillerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmalar ve bölgeye yapılan yatırımlardaki desteklerinin kendilerine gurur verdiğini söyledi. Kendisinin de sivil toplum örgütlerinde uzun süre görev yaptığını belirten Milletvekili Üstün ise, “Hemşerilerim bana Milletvekili olarak hizmet etme şansını verdiler. Sorumluluğumun farkındayım. Daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Tüm-Karder Karadeniz kültürünü Ankara’da yaşatmak için gayret ediyor ve çok hayırlı bir iş yapıyor fakat tüm Karadenizi kapsadığından dolayı hayli zor bir görevi yerine getiriyor.” dedi. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi dileklerle son buldu. Tüm Karadeniz İlleri Kültür, Turizm, Eğitim Derneği (TÜM–KARDER), yönetim kurulu AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü TBMM’de ziyaret etti.

Tüm-Karder’den Milletvekili Üstün’e Ziyaret
Tüm Karadeniz İlleri Kültür, Turizm, Eğitim Derneği (TÜM–KARDER), yönetim kurulu AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün’ü TBMM’de ziyaret etti.

Milletvekili Üstün’ün hacdan dönmesiyle nedeniyle gerçekleştirilen ziyarete TÜM-KARDER Genel Başkanı Osman Işık ve yönetim kurulu üyeleri Halim Akkocaoğlu, Fatma Arslan, İbrahim Sarıer, Hicran Yılmaz, Gül Ahsen Daka, Mustafa Cebe, Erdoğan Küçük, Selahattin Hüsnü Kara katıldı.

Ziyarette konuşan Genel Başkan Işık, derneğin çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra tüm Karadenizli Milletvekillerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirterek, başarılı çalışmalar ve bölgeye yapılan yatırımlardaki desteklerinin kendilerine gurur verdiğini söyledi.

Kendisinin de sivil toplum örgütlerinde uzun süre görev yaptığını belirten Milletvekili Üstün ise, “Hemşerilerim bana Milletvekili olarak hizmet etme şansını verdiler. Sorumluluğumun farkındayım. Daha çok çalışmam gerektiğinin farkındayım. Tüm-Karder Karadeniz kültürünü Ankara’da yaşatmak için gayret ediyor ve çok hayırlı bir iş yapıyor fakat tüm Karadenizi kapsadığından dolayı hayli zor bir görevi yerine getiriyor.” dedi.

Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyaret karşılıklı iyi dileklerle son buldu.  
Güncelleme Tarihi: 21 Kasım 2014, 23:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER