Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı

Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitm-Sen Gümüşhane şubesi, 5.olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mustafa Fevzi Akçay yeniden başkan oldu.

Türk Eğitim-Sen 5. Olağan Genel Kurulu Yapıldı
Türk Kamu-Sen’e bağlı Türk Eğitm-Sen Gümüşhane şubesi, 5.olağan genel kurul toplantısı yapıldı. Tek liste ile gidilen seçimde mevcut başkan Mustafa Fevzi Akçay yeniden başkan oldu.

Kamu-Sen il binasında gerçekleştirilen genel kurula, Gümüşhane Belediye Başkanı Mustafa Canlı, Başkan Yardımcısı Şevki Aşkın, Kamu-Sen'e bağlı şube başkanları, Türk Eğitim-Sen ilçe temsilcileri,  delegeler ve üyeler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından divan kurulu için Hüseyin Türkfiliz, Erdal Ergün, Mehmet Çetin ve Abdullah Bilgin görevlendirildi.

Kamu-Sen İl Temsilcisi ve Türk Eğitim-Sen Gümüşhane Şube Başkanı  Mustafa Fevzi Akçay yaptığı konuşmada, “Bugün Türk Eğitim-Sen total olarak 225 bine, Türkiye Kamu-Sen 450 bine ulaşmış sendikalardır. Mensubu ve yöneticisi olmaktan gurur duyduğum Türk Eğitim-Sen, gücünü yalnızca eğitim çalışanlarının ihlâslı desteğinden alan ve bu gücü sadece onlar için kullanan, ilkeli, mücadeleci ve ahlaklı sendikacılık anlayışından taviz vermeyen büyük bir sendikadır.” dedi.

Türk Eğitim-Sen olarak amaçlarının eğitim çalışanlarının ekonomik ve sosyal haklarını geliştirmek, mesleki gelişimlerinin ve yükselmelerinin önündeki engelleri kaldırmak, çağdaş, bilimsel ve milli bir eğitim ortamı oluşturmak, çalışma barışını sağlamak, haksızlıklarla mücadele etmek olduğunu ifade eden Akçay, “Bu mücadelede bizlere desteklerini esirgemeyen ilçe teşkilatlarımıza işyeri temsilcilerimize ve tüm üyelerimize teşekkür eder çalışmalarında başarılar dilerim.” diye konuştu.

Konuşmaların ardından çalışma, faaliyet ve denetim raporları okundu. Tek liste halinde gidilen genel kurulda yapılan oylama sonucunda şu isimler görev aldı.
Yönetim Kurulu asıl liste:

1 Mustafa Fevzi Akçay
2 Aytekin Şanlıtürk
3 Hasan Hüseyin Koç
4 Yılmaz Bakır
5 Hakan Söylemez
6 Mevlüt Ergin
7 Alim Gören

Denetleme Kurulu:
1 Arif Metintaş
2 Şaban Bayır
3 Şerif Demirci

Disiplin Kurulu:
1 Köksal Duman
2 Zülfikar Başer 
3 Kemal Şişman
Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2013, 19:07
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER