Uzunkol Köyünden Milletvekili Üstün’e Teşekkür

Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Uzunkol ve Cemallı köylerinin uzun yıllardan beri beklediği köy yollarının asfaltı tamamlandı.

Uzunkol Köyünden Milletvekili Üstün’e Teşekkür
Gümüşhane’nin Kelkit ilçesine bağlı Uzunkol ve Cemallı köylerinin uzun yıllardan beri beklediği köy yollarının asfaltı tamamlandı.

Köy muhtarı ve aynı zamanda Dernek Başkanı Yaşar Macit, köy halkı ve şahsı adına köy yollarının istedikleri gibi yapılması için bütün gayretiyle çalışan Milletvekili Feramuz Üstün'e teşekkür etti.

Konuyla ilgili açıklama yapan Milletvekili Üstün, köy yerleşim yeri olarak 1809 yılından beri varlığını sürdüren, özellikle yaz aylarında büyük bir nüfusa sahip olan Uzunkol ve Cemallı köylerinin ulaşım koşullarının iyileştirilmesi, haklı taleplerinin hayata geçmesi için ilgili  bütün  kurumların tam bir koordinasyon halinde işbirliği ile yolların asfaltını mümkün olan en kısa sürede tamamladıklarını söyledi.

Milletvekili Üstün, şöyle konuştu: “Bakanlarımız Fikri Işık ve Binali Yıldırım beylerinde çocukluk yıllarının geçtiği bu köylerimizin yollarının asfaltlanmasında, Gümüşhane İl Özel İdaresi, Kelkit Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği ve Karayolları Bölge Müdürlüğü kendilerine düşen yardımı yaparak yaklaşık 16 km’lik yolun asfalt çalışmalarını bir yılda tamamlamıştır. Bu güzel hizmetin en kısa sürede tamamlanması için gayret gösteren İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Ekrem Akdoğan'a, Kelkit Kaymakamımız Ozan Gazel'e, Kelkit Köylere Hizmet Götürme Birliğimize, İl Genel Meclisi Üyelerimize, Karayolları 16.Bölge Müdürlüğü sorumluları ve çalışanlarına, emeği geçen herkese ayrıca bu yolun yapımı sırasında sabırla bekleyen köylülerimiz ve muhtarlarımıza teşekkür ediyor, yapılan hizmetlerin hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”
Güncelleme Tarihi: 07 Eylül 2014, 18:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER