Vali Yavuz'dan Konsey ve Cemiyete Ziyaret

Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kent Konseyi, Gazeteciler Cemiyeti ve Çoruh EDAŞ İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarete Vali Yardımcısı Şenol Turan da eşlik etti.

Vali Yavuz'dan Konsey ve Cemiyete Ziyaret
Gümüşhane Valisi Yücel Yavuz, Kent Konseyi, Gazeteciler Cemiyeti ve Çoruh EDAŞ İl Müdürlüğü’nü ziyaret etti. Ziyarete Vali Yardımcısı Şenol Turan da eşlik etti.

Vali Yavuz ilk olarak Kent Konseyi Başkanı Hasan Pir’i ziyaret ederek Kent Konseyi’nin çalışmaları hakkında kendisinden bilgi aldı. Gümüşhane Kent Konseyi’nin çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Vali Yavuz, Kent Konseyi ve meclisinin, şehrin geleceği adına fikir, öneri, tavsiye üretmesi, Gümüşhane’ye katkı sunması açısından önemli olduğunu söyledi. Vali Yavuz çalışmalarından dolayı Kent Konseyi çalışanlarına ve meclisine teşekkür etti.

Vali Yavuz daha sonra Gümüşhane Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Cemiyette Başkan Yusuf Sadık ve yönetim kurulu üyesi Turan Tuğlu tarafından karşılanan Vali Yavuz’a Cemiyet Başkanı Yusuf Sadık ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti. Başkan Sadık, göreve başlamasından bu yana geçen süre içinde basın olarak çalışmalarını takdirle takip ettiklerini söyledi.

Vali Yücel Yavuz, Gümüşhane’de göreve başladığı günden bu yana şahsına ve Valilik çalışmalarına göstermiş oldukları ilgi nedeni ile cemiyet üyelerine teşekkür etti. Mesleğin önemine dikkat çeken Vali Yavuz, “Gazetecilik zevkli meslek.  Aynı zamanda bir kamu görevidir. Siz gazeteciler bizatihi kamu görevi ifa ediyorsunuz.  Birçok şeyi gazetelerden öğreniyoruz. Sizler bizim gözümüz, kulağımızsınız. Saygı duyuyoruz ve her zaman takdir ediyoruz. Normalde sizlerin sürekli bir arada olabileceğiniz bir ortam olsa, gençlerin de, yeni yetişen arkadaşların sürekli tecrübelerini paylaşacağı bir mekân olması çok önemli. Gümüşhane yapılacak çalışmalarla yakın bir gelecekte hak ettiği yere gelecek.  Tertemiz havası ve doğası, huzurlu ve mutlu insanları ile daha yaşanabilir şehir olması için çalışacağız’’ dedi.

Vali Yücel Yavuz ve Vali Yardımcısı Şenol Turan daha sonra Çoruh EDAŞ Müessese Müdürlüğü’nü ziyaret etti.





Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2014, 20:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER