Ege'de FINDIK festivali: 2-1

Spor Toto 2.lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında temsilcimiz Gümüşhanespor, zorlu rakibi Menemen Belediyespor'u deplasmanda Zahit Fındık'ın attığı 2 golle, 2-1 mağlup etti.

Ege'de FINDIK festivali: 2-1

Spor Toto 2.lig Play-Off Çeyrek Final ilk maçında temsilcimiz Gümüşhanespor, zorlu rakibi Menemen Belediyespor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti.

Karşılaşmanın ilk yarısına taraftarlarının desteği ile tempolu başlayan taraf ev sahibi Menemen Belediyespor oldu. Rakibinin temposunu özellikle orta sahada yaptığı presle kıran kırmızı beyazlı temsilcimiz dakikalar ilerledikçe önce kontrolüne aldığı oyun temposunu sonra lehine çevirdi.

Oyunda dengeyi sağladıktan sonra etkili kontra ataklarla rakip kaleyi yoklamaya başlayan temsilcimiz, 44.dakikada Zahid Fındık ile golü buldu ve soyunma odasına 1-0 üstünlükle gitti.

Temsilcimiz, ikinci yarıya da tempolu başlamak isteyen ev sahibini ilk kontra atakta cezalandırdı. Kırmızı beyazlı temsilcimiz, ikinci yarının ilk dakikasında yine Zahid Fındık ile iki farklı üstünlük yakaladı. Bu dakikadan sonra oyunun temposunu düşüren temsilcimiz, orta sahada koyduğu dirençle rakibinin ataklarını bertaraf etse de, karşılaşmanın son dakikasında ev sahibi ekip Mert Hakan Yandaş’ın penaltı golüyle aradaki farkı bire indirdi ve çeyrek finalin ilk ayağı temsilcimizin 2-1 üstünlüğü ile sona erdi.

Bu sezon hiç yenişemediği rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, Zahit Fındık’ın iki muhteşem golüyle müsabakadan 2-1’lik galibiyet ve avantajla ayrıldı.

Temsilcimiz bu müsabakanın rövanşını 8 Mayıs Pazartesi günü kendi sahasında oynayacak.

Stad: Menemen Şehir

Hakemler: Mustafa İlker Coşkun, Cemal Bingül, Ata Yıldırım

Menemen Belediyespor: Bayram, Veli, Efe, Yasin, Hikmet, Mustafa, Mert Hakan, İbrahim (Murat dk.62), Erman (Abdullah dk.46), Ertuğrul, Haluk (Gökhan dk.62)

Gümüşhanespor: Hasan Hüseyin, Salih Zafer, Taner, Mehmet Cansın, Ali Sakal (Rahmi Muhammet dk.90), Taşkın (Serhat dk.67), Cumhur, Mehmet Menderes, Rıdvan, Ali Özgün, Zahit (Alperen dk.81)

Sarı Kart: Yasin dk. 12, İbrahim dk.58, Ertuğrul dk.61 (Menemen Belediyespor), Taşkın dk.58, Ali Özgün dk.60, Ali Sakal dk.64, Cumhur dk.90, Salih Zafer dk.90 (Gümüşhanespor)

Goller: Zahit dk. 44, dk. 46 (Gümüşhanespor), Mert Hakan dk. 90 (Penaltı) (Menemen Belediyespor)

Güncelleme Tarihi: 04 Mayıs 2017, 18:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER