Gümüş Ankara deplasmanında

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumdaki temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 8. haftasında yarın Ankara temsilcisi Bugsaşspor ile mücadele edecek.

Gümüş Ankara deplasmanında

TFF 2.lig, Beyaz grupta şampiyonluk mücadelesi veren ve lider durumdaki temsilcimiz Gümüşhanespor, ligin 8. haftasında yarın Ankara temsilcisi Bugsaşspor ile mücadele edecek.

Geçtiğimiz hafta alınan 5-0’lık Karşıyaka galibiyetiyle zirveye yerleşen Kırmızı- Beyazlılar, Bugsaş maçından da zaferle ayrılarak zirvedeki yerini korumak istiyor. Bu zorlu mücadelenin hazırlıklarını hafta boyu Gümüşhane’de sürdüren temsilcimiz, dün maçın oynanacağı başkente hareket etti. Bugün karşılaşmanın oynanacağı sahada son antrenmanını yapacak olan temsilcimiz daha sonra dinlenmeye çekilerek maç saatini bekleyecek.

“Bugsaşspor Ligin En İyi Takımlarından Biri”

Bugsaş maçı öncesi Gümüşkoza’ya açıklamalarda bulunan tecrübeli Teknik Direktör Levent Eriş Bugsaşspor’un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu dile getirerek çok iyi bir mücadelenin futbolseverleri beklediğini söyledi.

 “Zor Bir Maç Bizi Bekliyor”

Kadrosuna bakıldığında Bugsaş’ın puan sıralamasında daha iyi noktalarda olması gerektiğini dile getiren Eriş, “Henüz takım belki oturmamış. Bana göre puan sayısının daha yukarıda olması gereken bir takım. Kadrosunda bu ligin birçok şampiyon oyuncusunu kadrosunda barındıran bir takım. Daha öncede Ankaragücü’nde şampiyonluk yaşayan ve birbirini iyi tanıyan oyuncu grubunu bir araya getirmişler. Bu yüzden zor bir maç bizi bekliyor. Birde hocalarının değiştirilmesi ile birlikte bu değişiminde onlara farklı bir frekans getirebilir. Çok farklı bir mücadelenin içinde yer alacağımızı düşündüğümüz bir maç bekliyor bizi” dedi.

“Aslolan Bizim Ne Yaptığımız”

Gümüşhanespor kadrosunda yer alan her oyuncunun ne istediğini bildiğini ve asıl olanın da bu olduğunu kaydeden Eriş, “Rakibin iyi olup olmadığını, takım olup olmama adına verdiği mücadeleyi çok inceliyoruz. Sağ olsun yardımcı antrenör kardeşimiz Sezgin Köprülü bizim bütün rakiplerimizin maçlarını izleyip bize analizini getiriyor. Bizde bu analizler doğrultusunda oyuncularımıza aktarıyoruz ve anlatıyoruz. Bunun bize getirisi şu an itibari ile son derece başarılı bir şekilde sürüyor. Bunun ötesinde de takımında bunu alması çok önemli. Bizim takımda bunu çok iyi alan bir oyuncu grubundan kurulu. Çok tecrübeli, çok kaliteli oyuncularımız var. İşin gerçeği ben oynatamadığım oyuncularıma üzülüyorum. Bu takımda hiç kimse, şuraya geç dediğimizde sırıtmayacak bir seviyede. Herkes birbiriyle uyumlu olabilecek, görev aldığında da yerine getirecek kaliteye sahip” diye konuştu.

21 Ekim Cumartesi günü Ankara OSTİM stadyumunda oynanacak müsabaka saat 14.30’da başlayacak.
 

Şahin Öztürk

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER