Gümüş-Dadaş Yenişemedi: 0-0

Spor Toto 3.lig, 3. grupta mücadele eden Gümüşhanespor, kendi sahasında konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Gümüş-Dadaş Yenişemedi: 0-0
Spor Toto 3.lig, 3. grupta mücadele eden Gümüşhanespor, kendi sahasında konuk ettiği Erzurum Büyükşehir Belediyespor ile 0-0 berabere kaldı.

Karşılaşmaya hızlı ve istekli başlayan taraf ev sahibi Gümüşhanespor oldu. Özellikle ilk beş dakikalık bölümde rakip sahada yaptığı presle etkili olan kırmızı beyazlılar, önemli bir gol pozisyonu çıkaramadı.

İlk beş dakikalık baskıyı erken atlatan konuk ekip dakikalar ilerledikçe oyuna dengeyi getirmeyi başardı. İlk çeyrek saat geçildikten sonra, her iki ekipte daha kontrollü oynamayı tercih edince, karşılaşma orta alan mücadelesine dönüştü.

Uzun süre her iki kaleyi de bulan top olmayan karşılaşmanın ilk yarısının son dakikalarında ev sahibi Gümüşhanespor, rakip kaleye tekrar yüklenmeye başladı. Hakemin bitiş düdüğünü çalmasına saniyeler kala ev sahibinden Fırat’ın kafa vuruşunu kornere çeldi ve ilk yarı 0-0 sona erdi.

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi tempolu başlayan taraf ev sahibi Gümüşhanespor oldu. Özellikle orta alanda rakibine üstünlüğü kabul ettiren kırmızı beyazlılar, konuk ekibi her geçen dakika kendi yarı alanına hapsetti.

Sağ kanattan Yılmaz Can’ın etkili oyunu sonrası ilk yarının aksine gol pozisyonlarına girmeye başlayan ev sahibi ekip, karşılaşmanın 66. dakikasında gole çok yaklaştı. Bu dakikada yine sağ kanattan Yılmaz can’ın mükemmel hareketlerle getirdiği topu bomboş durumdaki Ahmet’e çıkardı ama Ahmet zor olanı yaptı ve topu bomboş kale yerine auta attı.

İlerleyen dakikalarda ev sahibi ekibin baskısı, konuk ekibin ise kontra atak arayışları sonuçsuz kalınca karşılaşma başladığı gibi 0-0 sona erdi.

STAT: Yeni Şehir

HAKEMLER: Yavuz Çetin xx, Çetin Demirhan xx, İsmail Çelik xx

GÜMÜŞHANESPOR: Oğuz xx, Taner xx, Fırat xx, Rahmi xx, Koray xx, Ali Kılıç xx, Yılmaz xx, Bilal xx (Osman Nuri dk. 68 xx), Mustafa xx (Aykut dk. 46 xx), Ahmet xx, Ali Özgür xx (Tekin dk. 74 xx)

YEDEKLER: Süleyman, Samet, Burak, Gökhan

TEKNİK DİREKTÖR: Yavuz İncedal

ERZURUM BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: İlker xx, Fatih Gültekin xx, Oktay xx (Furkan dk. 76 xx), Emrah xx (Ekrem dk. 84 xx), Kadir xx, Muhammed xx, Fatih Aral xx, Ahmet xx (İbrahim dk. 72 xx), Zafer xx, Samet xx, Erdinç xx

YEDEKLER: Lokman, Mehmet, Dede, Musa

TEKNİK DİREKTÖR: Taşkın Güngör

SARI KARTLAR: Fırat, Bilal, Ali (Gümüşhanespor), Erdinç, Muhammed, Samet  (Erzurum Büyükşehir Belediye)
Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2012, 17:55
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER