Gümüş fire istemiyor

Kırmızı-Beyazlılar, Kırklarelispor’u mağlup ederek ilk yarıyı mutlu kapatmak istiyor

Gümüş fire istemiyor
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden ve ilk yarının son maçında bu hafta sonu evinde Kırklarelispor ile kozlarını paylaşacak olan temsilcimiz Gümüşhanespor’da tek hedef galibiyet olarak belirlendi.

Kırmızı-Beyazlılar, saha ve seyircisi önünde oynayacağı bu maçta Kırklarelispor’u mağlup ederek ilk yarıyı mutlu kapatmak istiyor. Teknik direktör Gürses Kılıç, Kırklarelispor karşılaşmasının ilk yarının son maçı olması nedeniyle oldukça önemli olduğunu söyledi.

Kılıç, “Kırklarelispor karşılaşması ilk yarının son maçı olması nedeniyle oldukça önemli. 3 puan almak istiyoruz. Pazar gününe her şeyiyle hazır olacağız” dedi

Geçen haftaki Kocaeli Birlikspor maçında ilk yarı etkili futbol oynadıklarını belirten Kılıç, “İlk yarı 2-3 farklı bir skorla bizim lehimize sona erebilirdi. Ancak yakaladığımız net gol pozisyonlarını bir türlü gole çeviremedik. Olmayan pozisyonda kendi hatamızdan gol yedik. Kısa sürede toparlanıp beraberliği yakaladık. Rakibimiz bu grupta en çok para harcanarak oluşturulan iddialı bir ekipti. Oradan puanla dönmekte bizi memnun etti” dedi. Şimdi gözlerini ilk yarının son maçında evlerinde konuk edecekleri Kırklarelispor maçına çevirdiklerini ifade eden Kılıç, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu maçtan 3 puanla ayrılan taraf olmak istiyoruz. Tüm çalışmalarımızı da bu doğrultuda yapıyoruz. Takibi zorlu bir maçın bizi beklediğinin de farkındayız. Önemli oyuncuları bünyesinde bulunduran bir ekiple karşı karşıya geleceğiz. Ancak biz Pazar gününe her şeyiyle hazır olacağız. Kazanıp ilk yarıyı moralli kapatmak istiyoruz.” diye konuştu.

Ligde şuana kadarki sergiledikleri performanslarını da değerlendiren Kılıç, sözlerini şöyle noktaladı: “Aslında kuralar çekildiğinde lige baktığımızda işimizin çok zor olduğunu biliyorduk. Genç ve dar bir kadro ile ligde mücadele ediyoruz. Ayrıca bu zamana kadar çok şansız puan kayıpları yaşadığımız maçlarımız da oldu. Tüm olumsuzluklara rağmen Kırklarelispor maçını kazanırsak ligde hedefimizi tutturmuş oluruz.”

Kılıç, taraftarlarını maçta yanlarında görmek istediklerini de sözlerine ekledi.

Haberin Kaynağı: Günebakış Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2014, 13:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER