Gümüş gümbür gümbür: 3-0

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor, deplasmanda Hatayspor'u 3-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü ve grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Gümüş gümbür gümbür: 3-0
Spor Toto 2.lig, Kırmızı grupta mücadele eden Gümüşhanespor, deplasmanda Hatayspor'u 3-0 mağlup ederek yükselişini sürdürdü ve grubunda liderlik koltuğuna oturdu.

Grupta şampiyonluk mücadelesi veren temsilcimiz deplasmanda ligin iddialı ekiplerinden Hatayspor’u 3-0’lık skorla adeta bozguna uğrattı.

Bundan önce deplasmanda oynadığı üç karşılaşmada iki galibiyet bir beraberlik alan temsilcimizin deplasman başarıları devam ediyor. Evinde oynadığı karşılaşmaların aksine deplasmanlarda harika oynayan temsilcimiz, Hatayspor karşılaşmasına da istekli ve tempolu başladı.

Karşılaşmanın başlamasıyla birlikte rakibinin üzerine cesaretle giden kırmızı beyazlı temsilcimiz henüz 8.dakikada son haftaların formda forveti Ali Özgün ile 1-0 öne geçti. Üstünlük golüne rağmen istek ve temposunu düşürmeyen temsilcimiz, rakibinin beraberlik arayışlarına fırsat vermemesinin yanı sıra, rakip kalede de önemli pozisyonlar buldu. İlk yarının uzatma dakikalarında yine bu tehlikeli pozisyonların birinde Zahid ile aradaki farkı ikiye çıkararak soyunma odasına 2-0’lık üstünlükle gitti.
İkinci yarıya ev sahibi ekip aradaki farkı azaltmak için atak başlamak istese de, özellikle orta sahada iyi organize olan temsilcimiz, rakibinin baskısını erken kırdı ve oyunun kontrolünü tekrar eline aldı.

Orta sahadaki üstünlüğünü rakibine kabul ettiren temsilcimiz, dakikalar 65’i gösterirken golcüsü Ali Özgün ile aradaki farkı 3’e çıkardı ve rakibinin gardını tamamen düşürdü.

Bu dakikadan sonra rakibin pes etmesi, temsilcimizin ise tempoyu düşürmesiyle daha çok orta saha mücadelesine dönüşen zorlu karşılaşma temsilcimizin 3-0 üstünlüğü ile sona erdi.

STAT: Antakya Atatürk

HAKEMLER: Yasin Kol, Burak Cansız, Yakup Bulut

HATAYSPOR: Akın, Soner (Sadi dk.79), Mesut, İlyas (Emin dk.61), Erhan, Tolga, Mithat, Selim (Tuncay dk.67), Yılmaz, Caner, Taha

GÜMÜŞHANESPOR: Hasan Hüseyin, Mehmet Abdullah, Salih Zafer, Mehmet Cansın, Taşkın (Muhammed Çalhanoğlu Dk.66), Cumhur, Serhat, Mehmet Menderes, Rıdvan, Ali Özgün (Hüseyin Ali dk.90), Zahit Fındık (Cem Sultan dk.90)

GOLLER: AliÖzgün (Dk.8), (Dk.65) Zahit Fındık (Dk.45) (Gümüşhanespor)

SARI KARTLAR: Mesut, Mithat, Soner, Tuncay (Hatayspor), Rıdvan, Cumhur (Gümüşhanespor)

 
Güncelleme Tarihi: 16 Ekim 2016, 20:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER