Gümüş hırs küpü

Kartalspor karşısında yaşadığı puan kaybını İnegöl’ü devirip telafi etmek istiyor

Gümüş hırs küpü
Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor, bu hafta sonu deplasmanda karşı karşıya geleceği İnegölspor maçı öncesi galibiyete şartlandı.

Geçtiğimiz hafta kendi sahasında Kartal ile berabere kalarak iki puan kaybeden Kırmızı-Beyazlılar, bu maçta yaşadığı puan kaybını İnegölspor’u mağlup ederek telafi etmek istiyor.

Gümüşhanespor Asbaşkanı Mutlu Gürler, geçen hafta Kartalspor karşısında sahadan beklenmedik bir sonuçla ayrıldıklarını söyledi.  Evlerinde oynadıkları bu maçta avantajı değerlendiremediklerini belirten Gürler sözlerini şöyle sürdürdü: “Sezon başından beri iç sahada rahat değiliz. Oyuncular evde bir stres yaşıyor. Çok rahat kazanacağımız maçta 2 puan kaybettik. Telafi için daha zor olanı yapacağız. İnegöl deplasmanına kazanmak için gideceğiz. Zor maç olacak. Play-off için hiç bir şey kaybetmiş değiliz. Bu haftalara çok daha rahat girebilirdik. Bu haftaki rakibimizde bizde aynı virajdayız. Hem biz hem de onlar yarış dışında kalabilir.  Ben ekibimizin gücüne ve kalitesine güveniyorum. Sporcu kardeşlerimiz kenetlendi.  Bu genç oyuncularımızın için Play-off’a kalmak bir şanstır. Bu şansı iyi değerlendirirler umarım.” 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 01 Nisan 2016, 10:51
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER