Gümüş kongreye odaklandı

Başkan Büyükbayraktar, camianın beklentilerini karşılayacak güçlü bir yönetim kurulu listesi oluşturmak amacında.

Gümüş kongreye odaklandı
Gümüşhanespor’da 11-18 Haziran tarihlerinde yapılacak kongre öncesi başkanlık görevine devam etme kararı alan Kaya Büyükbayraktar, yeni yönetimini belirmeye çalışıyor.

Yeni yönetimde bazı değişikliklere gidecek olan Büyükbayraktar, çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. Başkan Büyükbayraktar’ın yönetime girmek isteyen ve Kırmızı-Beyazlı kulübe katkısı olacağına inandığı bazı kişileri yeni yönetime almaya sıcak baktığı ifade edilirken kongre sonrasında önceliğin teknik direktör sorununun ortadan kalması olacağı ifade edildi.

Amaçlarının güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak olduğunu söyleyen Büyükbayraktar, “Zaten mevcut yönetim kurulu üyelerimden çok memnunum. Çok uyumlu bir şekilde çalıştık. Tüm yönetici arkadaşlarımız görevini çok iyi yaptı. Hepsine çok teşekkür ediyorum. Yeni oluşumda çok büyük değişiklikler olmayacak. Gümüşhanespor’a hizmet etmek isteyen arkadaşlarımıza da kapımız açık. Hedefimiz güçlü bir yönetim kurulu oluşturmak” dedi. Kongreden sonra öncelikle teknik direktör sorununu çözüme kavuşturacağını da kaydeden Büyükbayraktar, “Ardından transfer çalışmalarımıza hız vereceğiz” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 08 Haziran 2016, 08:27
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER