Gümüş Maraş'tan 1 puanla döndü

TFF 3. Lig 2. Gurupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. sezonun ikinci haftasında deplasmanda karşılaştığı Yardımcıoğlu Sigorta Kahramanmaraşspor ile golsüz berabere kaldı.

Gümüş Maraş'tan 1 puanla döndü

İlk haftada 3 puanla tanışamayan iki ekibin mücadelesine sahne olan karşılaşma oldukça temkinli başladı. 

Aşırı bir sıcak havada ve sentetik sahada oynanan zorlu mücadelede her iki ekibin futbolcuları oldukça zorlanırken, oyun ortada geçse de tehlikeli pozisyonlara giren taraf temsilcimiz oldu ancak girilen pozisyonlar golle sonuçlanmayınca ilk 45 dakika başladığı gibi 0-0 sona erdi.

İlk haftayı mağlup olarak kapatan ev sahibi ekip, seyircisinin desteğini de almasına rağmen kendi evinde şok bir skor almak istemeyince ikinci yarıya da risk almadan başladı. 

Buna karşın özellikle orta alanda rakibinin oyun üstünlüğünü eline almasına izin vermeyen kırmızı beyazlı temsilcimiz, risk almasa da zaman zaman kontra ataklarda etkili oldu.

Oyunun son yarım saatlik bölümüne girilirken temsilcimizde gerçekleşen Hakan Jacoues Horzum-İbrahim Koca değişikliğinin ardından oyunun şekli tamamen değişti.

15-20 dakikalık bölümde İbrahim Koca’nın etkili oyunuyla adeta ev sahibi ekibi kendi ceza sahasına hapseden temsilcimiz, girdiği önemli gol pozisyonlarını değerlendiremedi ve adeta Kahramanmaraşspor’u elinden kaçırdı.

Yeni sezona ilk iki haftada aldığı 2 puanla başlayan kırmızı beyazlı temsilcimiz 18 Eylül Pazar günü saat 15.00’da sahasında Alanya Kestelspor’u konuk edecek.

Fotoğraf kaynağı: https://www.marasgundem.com.tr/spor/yardimcioglu-sigorta-kahramanmarasspor-berabere-kaldi-1503527h

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER