Gümüş Urfa’dan 1 puanla dönüyor

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş, deplasmanda Şanlıurfa temsilcisi Karaköprü Belediyespor’la 1-1 berabere kaldı. 

Gümüş Urfa’dan 1 puanla dönüyor

Karşılaşmaya her iki ekipte kontrollü başladı. Orta alanda oyun üstünlüğünü ele almak için kıyasıya yaşanan mücadeleden galip çıkan kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu ve dakikalar 12’yi gösterirken karşılaşmanın ilk ciddi atağında yeni golcüsü Murat Kara ile 1-0 öne geçti.

Üstünlük golünden sonra oyunu daha çok kendi yarı sahasında kabul eden kırmızı beyazlı temsilcimiz, topun kontrolünü ev sahibi ekibe bıraktı. Beraberlik golü için her geçen dakika baskısını artıran Karaköprü Belediyespor, kalemizde önemli tehlike yaratamadı ancak hakem imdadına yetişti ve dakikalar 45’i gösterirken kimsenin anlam veremediği pozisyonda penaltı noktasını gösterdi. 

Penaltıda topun başına gelen Umut Dilek sert bir vuruşla topu ağlara göndererek karşılaşmaya eşitliği getirdi ve zorlu mücadelenin ilk yarısı 1-1’lik eşitlikle sona erdi.

İkinci yarıya daha tempolu başlayan taraf kırmızı beyazlı temsilcimiz oldu. Daha fazla topa sahip olan ve rakip kalede daha fazla görünen temsilcimiz önemli pozisyonlar bulsa da, son vuruşlarda etkisiz olunca üstünlük golünü bulamadı.

Oyunun son bölümlerinde ise yorgunluktan dolayı orta alanlar rahat geçilmeye başlayınca iki kalede de pozisyonlar artmaya başlasa da, her iki ekipte üstünlük golünü bulamadı ve zorlu mücadele ilk yarıda atılan karşılıklı gollerle 1-1 sona erdi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER