Gümüşhanespor için olağanüstü hal ilanı!

Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve ikinci yarıda aldığı kötü sonuçlar neticesinde düşme potasına yaklaşan Gümüşhanespor için, taraftar platformu olağanüstü hal ilan etti.

Gümüşhanespor için olağanüstü hal ilanı!
Spor Toto 2.lig, Kırmızı Grupta mücadele eden ve ikinci yarıda aldığı kötü sonuçlar neticesinde düşme potasına yaklaşan Gümüşhanespor için, taraftar platformu olağanüstü hal ilan etti.

Platformdan yapılan açıklamada futbolculardaki moral  bozukluğu, motivasyon kaybı nedeni ile Gümüşhane’de Gümüşhanespor için olağanüstü hal ilanının şart olduğu belirtilerek, “Nasıl ki 2 sezon önce şampiyon olarak 2.lige yükselen ekibimizin yanında idiysek, bugün de  kötü gününde takımımızın yanında yer almak herkesin görevi. Bu kapsamda herkesi, her kesimi göreve davet ediyoruz.” ifadeleri kullandı.

Açıklamada şu görüşlere yer verildi:

“YÖNETİM:

Teknik ekip ve futbolcularla acilen olağanüstü toplantı yapılarak bir türlü istenilen sonuçların alınamamasının gerekçeleri araştırılmalı, varsa sıkıntılar için çözümler üretilmeli. Valilikle ve Belediye Başkanlığı ile irtibata geçilerek Gümüşhanespor maçları için lojistik destek (Maç duyuruları, görsel ilanlar, resmi kurumlardan maça insanların gelmesinin sağlanması ..vb.) sağlanmalı.

VALİLİK-BELEDİYE:

Gümüşhanespor tüm iç saha maçlarında Valimizin ve Belediye Başkanımızın maçlarda stattaki yerini alması, Valilik ve Belediyemizin kendi kurumlarında veya diğer kamu kurumlarında çalışanları, üniversite, lise ve ortaokul öğrencilerini Gümüşhanespor maçlarına gitmesi konusunda davette bulunulması vb. gibi organizasyonlar yapılması. Maç öncesi şehir içinde belli yerlere maça davete yönelik ilanlar asılmasının sağlanması, destek istenmesi.

MİLLETVEKİLLERİ:

Gümüşhane'deki hemen hemen hiçbir maçta tribünde görmediğimiz vekillerimiz, Bandırma maçından itibaren tribünde görmek istiyoruz. Gümüşhanesporumuzun en azından bu zor döneminde takımın yanında olduklarını göstermelidirler.

TARAFTARLAR:

Gümüşhane’de ki hemşehrilerimiz, sezon başından beri tribünleri boş, takımını yalnız bıraktı. Gümüşhanesporumuzun bu zor döneminde hiçbir bahane uydurmaksızın şehrinin takımının yanında olduğunu göstermelidirler. Bandırma maçında tribünleri doldurarak takımına destek vermelidir.”
Güncelleme Tarihi: 02 Mart 2015, 14:13
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER