Gümüşhanespor şirketleşti!

TFF 3.lig, 3.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhanespor şirketleşme süreci tamamlayarak Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. oldu.

Gümüşhanespor şirketleşti!

Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran kırmızı beyazlı temsilcimiz Gümüşhanespor’un yeni adı Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. olurken süreçle ilgili değerlendirmede bulunan Kulüp Başkanı Ertürk Yakut, “Gümüşhane’ye ait şirketleşen ve daha da güçlenen bir yapıyla hedefimiz olan üst ligler için mücadele edeceğiz. Amacımız Gümüşhane’de çatı oluşturmak ve bu çatı altında birçok branşı desteklemek olacaktır. Futbol alt yapısına gerekli adımları ivedilikle atarak yetenekli oyuncularımızı takımımıza kazandırdık. Bunun yanı sıra Gümüşsu Gümüşhanespor voleybol takımımızla ile 2.lig’de güzel bir başarı örneği sergiliyoruz. Lig’inde 2. Sırada bulunan takımımız başarılı bir çıkış sağladı. Bu ve bunun gibi atılımlarımızın devamı gelecektir. Sevgili Gümüşhanelilerden takımlarımızı desteklemelerini ve oynadığımız mücadelelerde yanımızda olmalarını istiyoruz. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ediyorum” dedi. 


Kulübün şirketleşmesi ile birlikte TFF’de kulüp adı resmi olarak Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş. olarak yer aldı. 

Kulübün resmi sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımda: “Çok değerli GÜMÜŞHANESPOR Taraftarı yoğun uğraşlar sonucunda GÜMÜŞHANE SPORTİF FAALİYETLER A.Ş. olarak şirketleştik. Emeği geçen başta yönetim kurulumuz olmak üzere herkese teşekkür ederiz. Daha güzel yarınlara” ifadelerine yer verildi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER