Gümüş’ün maçları Çay TV’de

Spor Toto 2.lig, Beyaz Grupta mücadele edecek Gümüşhanespor’un 2017-2018 sezonunda iç sahada oynanan maçları Çay TV ekranlarından canlı yayımlanacak.

Gümüş’ün maçları Çay TV’de

Spor Toto 2.lig, Beyaz Grupta mücadele edecek Gümüşhanespor’un 2017-2018 sezonunda iç sahada oynanan maçları Çay TV ekranlarından canlı yayımlanacak.

Geçtiğimiz günlerde naklen yayın için üç firmadan teklif alan Gümüşhanespor Kulüp Başkanı Kaya Büyükbayraktar naklen yayın için Çay TV ile bir noktaya geldiklerini bugün veya yarın durumun netlik kazanacağını söyledi.

Büyükbayraktar, naklen yayın için istenilen şartlar arasında hareketli kameranın yanında en az dört kamera koşulunun sözleşme içerisinde olduğunu hatırlatarak, bu şartında yerine getirileceğini belirtti.

Karagümrük Maçı

Hafta sonu deplasmanda oynanacak olan Karagümrük maçına da değinen başkan Büyükbayraktar , takımın Cuma günü İstanbul’a gideceğini bildirdi.

Yeni sezonun İlk maçından iyi bir sonuçla dönüp lige güzel bir başlangıç yapmayı arzu ettiklerini ifade eden Büyükbayraktar, transfer anlamında takıma şu an için son şeklini verdiklerini aktardı.

Hazırlık maçlarında alınan sonuçların bir başarısızlık olarak değerlendirilmemesi gerektiğine dikkati çeken Büyükbayraktar şunları söyledi: “Takım kamp sürecinde hergün çift idman ve ağırlık çalışması yapıyordu. hocamızda takımı çözmeye uğraşıyordu. Kafasında soru işaretleri vardı. Şunu mu bunumu diye bir sistem arayışı vardı. Bunların hepsini görme fırsatını yakaladı. Kendisiyle de oturup fikir alışverişinde bulunduk. Tabiki bizim oynayacağımız futbol bu değil. Bunda bir sıkıntı olmayacak. Takım artık yavaş yavaş normal idmana döndü. Artık taktik çalışmalarını yapmaya başladı. O ağırlıktan da kurtuldu. İki gündür tek idman yapıyorlar. Takım artık maç moduna girdi” ifadelerini kullandı.

Şahin Öztürk
 

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER