Lider'in oyuncuları öğrencilerle buluştu

Spor Toto 2.lig, Kırmızı grubun namağlup lideri Gümüşhanespor’un oyuncuları Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde öğrencilerle söyleşi yaptı.

Lider'in oyuncuları öğrencilerle buluştu
Spor Toto 2.lig, Kırmızı grubun namağlup lideri Gümüşhanespor’un oyuncuları Ali Fuat Kadirbeyoğlu Anadolu Lisesinde öğrencilerle söyleşi yaptı.

Şehr-i Gümüş taraftar grubu lideri Onu Bayrak’ın koordinatörlüğünde AFK’nın konferans salonunda gerçekleşen programa Gümüşhanespor oyunculardan Cumhur Yılmaztürk, Hüseyin Ali Pala ve Muhammed Çalhanoğlu katıldı.

Gümüşhanespor’un galibiyet serüveni, sezondan beklentiler ve futbolcuların mizahi anılarının paylaşıldığı programda öğrenciler ile futbolcular arasında keyifli anlar yaşandı.

Gümüşhanespor’un orta saha oyuncusu Cumhur Yılmaztürk, söyleşinin ardından yaptığı değerlendirmede, “Çok güzel bir program gerçekleşti. Bu kadar ilgiyi tahmin etmiyordum. Futbol konulu bir program oldu. Bayan öğrenci kardeşlerimizin takımımızla ilgili çok soru sorması beni daha çok mutlu etti. Gümüşhanespor’un bu kadar takip edilmesi bizi onurlandırdı” ifadelerini kullandı.

“TAŞIN ALTINA HERKES ELİNİ KOYMALI”

Yılmaztürk, “Bizler okullara gidip bu tarz programlara katılmak isteriz. Öğrenci arkadaşlarımızı da kulüp tesislerine bekliyoruz. Onları tesislerimizde misafir etmek bizi çok mutlu eder. Bu etkinliklerin öğrenci kardeşlerimizin eğitim hayatı için de önemli olacağını düşünüyorum. Her iki taraf için de iz bırakan bir etkinlik olduğu kanısındayım” dedi.

SORULAR KALİTELİ

Öğrencileri sorduğu soruların oldukça yerinde ve kaliteli sorular olduğunu ifade eden Yılmaztürk, daha sonra şunları kaydetti: “Arkadaşlarımız lise öğrencileri ama sordukları sorular gerçekten üst düzey sorulardı. Bu tarz organizasyonları yapmak lazım, toplumun hem spor konusunda hem de genel konuda bilgilendirilmesi için çok önemli. Herkesin elini taşının altına sokmasını bekliyoruz. Bu programı düzenleyenlere çok teşekkür ediyorum.”

“TEK YÜREK OLMALIYIZ”

Şehr-i Gümüş taraftar grubu lideri Onur Bayrak ise Gümüşhanespor’un daha çok desteğe ihtiyacı olduğunu belirterek, “Harika bir sezon geçiriyoruz. Bu tarz etkinliklerin taraftarlar için bir kıvılcım olacağını düşünüyorum. Herkesi bir çatı altında toplayıp, tek bir yürek olmak istiyoruz. Amacımız takımımızı en iyi yerlerde görmek. Herkesi stada bekliyoruz” diye konuştu.

Sinan Uçar

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 17 Kasım 2016, 21:54
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER