Taraftarlar Sezgin Hoca’yı istiyor

TFF 3.lig, 2.grupta mücadele eden temsilcimiz Gümüşhane Sportif Faaliyetler A.Ş’de Teknik Direktör Halim Karaköse ile yolların ayrılmasının ardından, yeni teknik direktör arayışları sürerken taraftarlar yeniden ilimizin yetiştirdiği başarılı teknik direktör Sezgin Köprülü ismini yüksek sesle dillendirmeye başladı.

Taraftarlar Sezgin Hoca’yı istiyor

Özellikle sosyal medyada yeni teknik direktör arayışlarına anlam veremediklerini ve artık kendi özümüze dönmemiz gerektiğine vurgu yapan taraftarlar, Sezgin hocanın neden isminin açıklanmadığını sorgulamaya başladı.

Son dönemde takımın başına getirilen hocaların hiçbirinin Sezgin Hoca kadar tecrübesi ve başarısı olmadığının altını çizen taraftarlar, “Nedir bu yabancı sevdası, anlamak mümkün değil. Yabancı hocanın gelmesine tabi ki karşı değiliz. Kariyerli ve tecrübeli teknik direktöre tamam ama Gümüşhanespor staj yapılan takım hüviyetine büründü. Son dönemde takımın başına gelen hocalar burada staj yapıyor. İlk deneyimlerini burada yaşıyor. Olmayınca da, parasını alıp çekip gidiyor. Kulübün, taraftarın ne halde olduğu umurunda olmuyor. Sonra gel Sezgin hoca. Bir defa da sezon başında yabancı stajyer hocalara verdiğiniz şansı Sezgin hocaya verin. Kursun kendi kadrosunu, başlasın sezona, başarısız olursa herkes susar o zaman. Ama Sezgin hoca takımın başına geldiği kısa zaman dilimlerinde dahi başarılı oldu ve sezon başında bir takım teslim edilirse, daha da başarılı olacağı izlenimini vermiştir” dediler.

Kendi özüne dönüp başarılı olan Türkiye’de birçok kulübün olduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Bize bizden başkasının faydası olmaz. Mevcut yönetim görevi devraldığı zaman özümüze döneceğiz diyerek, hepimizi umutlandırmıştı. Sezgin hoca ile 1,5 yıllık sözleşme imzalandı ama sebebi bir türlü açıklanmayan şekilde sözleşmesi sonlandırıldı. Sonradan görev alan hocaların başarılı olamayacağını her platformda dillendirmemize rağmen, kimseye anlatamadık. Sonuç ortada, her iki hocada çekip gitti. Bize bizim derdimizle dertlenecek yani öz evlatlarımız lazım. Çok geç değil, belki sezon başı kendi kurduğu takım değil ama, bu takımı düzlüğe çıkaracağına inandığımız isim Sezgin hocadır. Yeni bir macera lüksümüz ve zamanımız yoktur” ifadelerini kullandılar.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER