Bursa’ya Gümüşhaneli Milli Eğitim Müdürü

Sabahattin Dülger'in Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürü olarak atanmasının ardından Bursa İl Millî Eğitim Müdürlüğü görevine Gümüşhaneli hemşehrimiz Bülent Altıntaş atandı.

Bursa’ya Gümüşhaneli Milli Eğitim Müdürü

Aslen Gümüşhane’nin Torul ilçesine bağlı Tokçam köyünden olan Altıntaş, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Necdet Sezer'den görevi devraldıktan sonra yaptığı konuşmada “Bugün itibarıyla Sayın Bakanımızın takdir ve tensipleriyle Bursa İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladım. Öncelikle şahsımı bu göreve layık gören Millî Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Mahmut Özer'e şükranlarımı arz ediyor, Bursamıza ve eğitim camiamıza saygılarımı sunuyorum. Bugün aldığımız hizmet bayrağını, Genel Müdürümüz Sayın Sabahattin Dülger'in liderliğinde başlattığımız çalışmaları da devam ettirip daha ileriye taşıyarak geleceğimizin mimarı olan çocuklarımıza ve gençlerimize daha iyi bir gelecek hazırlamak adına var gücümüzle çalışacağız." dedi.   

Bülent Altıntaş kimdir?

1970 Yılında Gümüşhane’de doğan Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş; ilk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamlayarak 1994 yılında Gazi Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi Makine Eğitimi Kalıpçılık Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu. Kamu görevine 1995 yılında teknik öğretmen olarak Adana’da başlayan Bülent Altıntaş, 1999 yılında Bursa Tophane Endüstri Meslek Lisesine atandı. Okulda Kalıp Bölümü Öğretmeni, Kalıp Bölümü Şefi, Makine Alanı Şefi ve Müdür Yardımcısı olarak görev yapan Altıntaş, Öztimurlar MTAL kurucu okul müdürlüğünü yaptıktan sonra 2011 yılında Bursa Teknik Üniversitesi Strateji Geliştirme Daire Başkanlığı görevine atandı. 2016 yılında Bursa Milli Eğitim Müdürlüğüne Şube Müdürü olarak atanan Bülent Altıntaş, 16 Ağustos 2021 tarihinde Bursa İl Millî Eğitim Müdürü olarak göreve başladı. Bursa İl Millî Eğitim Müdürü Bülent Altıntaş evli ve üç çocuk babasıdır.
 

YORUM EKLE
YORUMLAR
İSMAİL KAY AHAN
İSMAİL KAY AHAN - 3 yıl Önce

SAYIN MÜDÜRÜMÜZE HEMŞEHRİMİZE GÖREVİNDE ÜSTÜN BAŞARILAR DİLERİM YOLUN AÇIK OLSUN

Gültaze GÜL
Gültaze GÜL - 3 yıl Önce

Bursa Milli Eğitim Camiasına hayırlı olsun der başarılar dileği ile inşAllah güzel çalışmalar yapacaktır.

HASAN
HASAN - 3 yıl Önce

başarılar ve sağlık huzurlu görevler dileriz.

SIRADAKİ HABER