İL BANK A.Ş. YÖNETİM KURULU BAŞKANI SN.ÜSTÜN’E GÜBDER ZİYARETİMİZ...

Geçtiğimiz hafta 24.dönem Gümüşhane Milletvekilliği,2007-2011 yılları arası İller Bankası Yönetim Kurulu üyeliği şimdi ise Yönetim Kurulu Başkanlığı yapan Sn.Feramuz ÜSTÜN’ü Gümüşhaneli Bürokratlar ve Akademisyenler Derneği olarak makamlarında hayırlı olsun ziyaretinde bulunduk.

Milletvekili olarak Gümüşhane’ye hizmet eden Sn. Üstün, şimdi Türkiye’nin 7 bölge 81 iline hizmet etmekte. Siyasetten, Üst düzey Bürokrasiye geçiş yapan Sn. Üstün gibi, Bürokraside hemşerilerimizin sayısının her geçen gün artmasını görmek bizler için büyük bir mutluluk…

Gümüşhaneliler, devletin yönetim kademesindeki önemli görevleri liyakaten de siyaseten de hak ettiklerini ve hakkı yerine getirdiklerine herkes kanidir. Evet, ama yetmez… Büyüklerimizin bu konuda arkadan gelen gençlere yol açmaları, ellerinden tutmaları gerekmektedir. Kendi başarısıyla bir yerlere gelen Gümüşhanelilerin en büyük handikapı çoğu kez arkalarına dönüp bakmamalarıdır. Belki de bu yüzdendir ki kişisel olarak başarılarımızı organize, toplu başarılara çeviremiyor, dövünüp duruyoruz.

Efendim, ziyarete gelince;

Sn.ÜSTÜN;

“ Vekillik dönemimde bir şehri düşünüyordum şimdi 81 vilayeti düşünmek durumundayım.

Getirilmiş olduğum makamın sorumluluğunda ve bilincindeyim.8 milyar liralık bütçesi olan bir kuruma Başkanlık ediyorum. Bu devasa bütçeyle önemli hizmetlere imza atmak istiyorum.

Bize bu görevi layık gören, güvenen Sn. Bakanımız, Başbakanımız, Cumhurbaşkanımız nezdinde vatanımıza ve milletimize hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur, şereftir.” dedi.

GÜBDER Başkanı Sn.TEKÇE ;

"Feramuz Bey Kardeşimiz Bakanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanımız tarafından önemli bir bürokratik göreve tevdi edilmiştir. İlbank A.Ş Yönetim Kurulu Başkanlığı çok önemli bir makamdır. Sorumluluğu ülke çapında olan, özellikle taşranın kalkınması noktasında çok mühim bir kurumdur. Kendisinin geçmiş siyasi ve bürokratik tecrübelerle bu görevi hakkıyla yapacağına inancımız tamdır. Başkanımıza bu önemli makamda Gümüşhaneliler ve Gümüşhaneli Bürokratlar olarak başarılar diliyoruz.

"Bayındır Memur-Sen Başkanı seçildiğim dönemde İlbank A.Ş. çalışanlarından çok büyük destek aldığını ve onların yoğun desteği ile başkanlık yarışını büyük bir farkla kazandığını, bu anlamda  bir Gümüşhaneli kardeşimizin buraya yönetim kurulu başkanı olması, bizim için ayrı bir mutluluk kaynağı olmuştur. “dedi.

Sn.ÜSTÜN’e bizde yeni görevinde başarılar diliyor, Allah utandırmasın diyoruz.

Gücümüz, birlikteliğimizdir.

Sevgi ve Saygılar.
YORUM EKLE