Şehit Teğmenimiz için taziye mesajları

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada ağır yaralanarak kaldırıldığı hastanede kurtarılamayarak şehadet mertebesine erişen Teğmen Recep Erdoğan için yayımlanan taziye mesajları.

Şehit Teğmenimiz için taziye mesajları
VALİ YÜCEL YAVUZ

“1 Şubat 2016 Pazartesi günü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, Gümüşhaneli hemşehrimiz Jandarma Teğmen Recep Erdoğan şehadete erişmiştir.

Şehidimiz ile birlikte son günlerde yaşanan terör olaylarında vatanımız ve bayrağımız uğruna canını feda eden tüm şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet, şehitlerimizin kederli aileleri başta olmak üzere aziz milletimize sabır ve başsağlığı diliyorum.”

BELEDİYE BAŞKANI ERCAN ÇİMEN

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Diyarbakır'ın Sur ilçesinde PKK'lı hainlerle girdiği çatışma sonrası şehit düşen Jandarma Teğmen Recep Erdoğan için başsağlığı mesajı yayınladı.

Başkan Çimen, Diyarbakır’dan gelen acı bir haberle yüreklerinin dağlandığını kaydederek, "Milletimizin, vatanımızın can ve mal güvenliği, emniyeti için gece gündüz demeden, bin bir zorlukla görev yapan güvenlik güçlerimize dün Diyarbakır'da PKK’lı hainler tarafından bir saldırı gerçekleştirildi. Bu hain saldırıda Gümüşhane Hasköy'lü Jandarma Teğmen Recep Erdoğan da şahadete erişti. Almış olduğumuz bu haber yüreğimizi dağladı. Milletimizin birlik ve beraberliğine kasteden bu alçak PKK’lı hainler asla emellerine ulaşamayacaklar. Şehitlerimizin katilleri bulunup, bu alçakça saldırının hesabı, teröristlerden mutlaka sorulacaktır. Söz konusu alçakça saldıra şehit olan yiğit vatan evladı Erdoğan ile tüm şehitlerimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına, silah arkadaşlarına, milletimize ve Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza sabır ve metanet diliyorum" dedi.

İL EMNİYET MÜDÜRÜ ORHAN KAR

“Vatanımızın bölünmez bütünlüğünün sağlanması  ve toplumsal barışın hakim kılınması amacıyla Diyarbakır’ın Sur ilçesinde terör örgütüne yönelik yapılan operasyonda çıkan çatışmada yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan Gümüşhane Merkez Hasköy Nüfusuna kayıtlı  Teğmen Recep Erdoğan’ a ve şehit düşen diğer askerlerimize, Yüce Allah’tan rahmet diler, başta kederli ailelerine ve  aziz milletimize başsağlığı diliyor, aynı çatışmada yaralanan polislerimize de acil şifalar temenni ediyorum.”

GÜMÜŞHANE-BAYBURT BÖLGE BAROSU BAŞKANI AV. İSMAİL TAŞTAN

“Jandarma Özel Harekât Tim Komutanı Üsteğmen Recep Erdoğan’ın Diyarbakır’ın Sur İlçesinde devam eden operasyonlarda teröristlerin alçakça saldırıları sonucu dört silah arkadaşıyla birlikte şehadete ermesi tüm Milletimizi derin bir acı ve üzüntüye boğmuştur. Bu saldırılarda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri mensuplarımıza, Emniyet mensuplarımıza, Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır diliyoruz. Yaralanan kahraman askerlerimize ve polislerimize acil şifalar temenni ediyoruz. Vatanımızın ve milletimizin bölünmez bütünlüğüne yapılan bu saldırıların en kısa sürede sona ermesini diliyoruz. Ülkemizin birlik ve bütünlüğünü bozmaya yönelik bu hain saldırıları şiddetle kınıyoruz. Ülkemizi kan gölüne çevirmeye kalkan her türlü terörü ve onları destekleyen emperyalist güçleri ve işbirlikçilerini şiddetle lanetliyoruz. Terörle beslenen ideolojilerin bu topraklarda hiçbir zaman varlığını sürdüremeyecektir. Ayrıca şunu iyi bilinmelidir ki vatanımızı bölmeye, çağdaş, laik Türkiye Cumhuriyeti’ni yıkmaya, doğusuyla, batısıyla, güneyiyle, kuzeyiyle birliğimizi beraberliğimizi ve kardeşliğimizi bozmaya hiç kimsenin gücü yetmeyecektir.”

AK PARTİ İL BAŞKANI AV.CELALETTİN KÖSE

AK Parti Gümüşhane İl Başkanı Av. Celalettin Köse, Diyarbakır Sur'da terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada keskin nişancı tüfeği ile vurularak şehit olan Gümüşhaneli teğmen Recep Erdoğan’ın ailesine baş sağlığı dileyerek, terörü lanetledi.

İl Başkanı Köse, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Diyarbakır Sur'da terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada keskin nişancı tüfeği ile vurularak ağır yaralanan Gümüşhane’nin yiğit evladı teğmen Recep Erdoğan, kaldırıldığı askeri hastanede bu sabah şehit olmuştur. Diyarbakır'ın Sur İlçesi'nde devlet otoritesinin tesis edilerek bölgenin huzura kavuşması için görev yapan kahraman güvenlik kuvvetlerimize hain teröristler tarafından yapılan kalleşce saldırılarda aziz vatan evlatlarının şehit olması yüreğimizi yakmaktadır. Ama bilinmelidir ki; devletimizin terörle çok etkin ve kararlılıkla yaptığı mücadele sonucunda şehitlerimizin kanı yerde kalmayacak ve terörün de kökü kazınacaktır. Gün birlik ve beraberlik günüdür. Aziz milletimiz aynen milli mücadele yıllarında olduğu gibi her türlü beladan kurtulacak ferasete sahiptir. Bu vesileyle Gümüşhaneli kahraman şehidimiz Teğmen Recep Erdoğan'a ve tüm şehitlerimize rahmet, ailelerine ve aziz milletimize de sabır ve başsağlığı dilerim.”

CHP İL BAŞKANI BEDRİ AĞAÇ

“Diyarbakır Sur'da terör örgütü mensuplarınca hemşehrimiz Teğmen Recep Erdoğan'ın haince şehit edilmesi, ülkemizi ve şehrimizi büyük bir acıya boğmuştur. Bu kutsal topraklar için, millet için, devlet için ve bölünmez bütünlüğümüz için tıpkı kendisinden önceki binlerce şehidimiz gibi canını hiç tereddüt etmeden feda eden bu kahraman evladımızla gurur duyuyoruz.

Bu acının ve bu şehidin artık son olmasını, ülkemizin içine sürüklendiği bu kaos ortamının artık son bulmasını temenni ediyoruz. Şehidimize Allah’tan rahmet, kederli ailesine, Gümüşhane'mize ve milletimize başsağlığı diliyorum.”

MHP İL BAŞKANI ALİ ATEŞ

"Teker teker Vatan toprağına emanet ettiğimiz aziz şehitlerimize bir yenisi maalesef ilimizden katılmıştır.

Tarihin kuruluşundan bu güne şehitlik mertebesi aziz milletimiz için bir şeref madalyası olarak görülmüştür. İlahi kelimetullah ve nizam-ı alem için gözünü kırpmadan aziz vatan için canlarını seve seve ortaya koymuştur.

Aziz şehidim Mekânın cennet olsun, gözün arkada kalmasın. Bu millet var oldukça vatan için canlarını vermeye her zaman hazırdır.

Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet, ailesi ve Türk milletine başsağlığı dilerim."

SP İL BAŞKANI AKIN DEMİR

“Diyarbakır Surda terör mensuplarınca haince şehit edilen hemşerimiz teğmen Recep Erdoğan haberi yüreğimize kor ateşi düşürdü.  Allah için vatan için namus için canını feda eden bu kutlu evladı Gümüşhane halkı hiçbir zaman unutmayacaktır.

Şehidimize Allah’tan rahmet kederli ailesinin ve milletimizin başı sağ olsun. Biz bir ölür bin diriliriz. Ne terör ne de diğer güçler bizim vatanımıza, bayrağımıza, namusumuza, mücadelemize olan aşkımızdan zerre miktarı taviz verdiremezler.

Bu acı günümüzde gün birlik olma günüdür. Gün terörün karşısından yer alma günüdür. Gün şehidimizin kanını, davasını, mücadelesini, kinini sahiplenme günüdür. Şehit teğmen Recep Erdoğan sen rahat uyu bu şehrin yiğit evlatları, mert insanları senin kanının hesabını yerde bırakmaz.”

GTSO BAŞKANI İSMAİL AKÇAY

"Bu güzel ve cennet vatanımızın bölünmez bütünlüğünün muhafazası, milletimizin birlik ve beraberliği ile huzur ve güvenliğinin sağlanması uğruna, görev yaparken vatan haini teröristlerce şehit edilen kahraman evladımız Recep ERDOĞAN' a Allah'tan rahmet, kederli ailesine, yakınlarına ve Aziz Milletimize başsağlığı dileriz. 

Aziz Şehitlerimiz, vatan size minnettardır. Önünüzde bir kere daha saygıyla eğiliyoruz."

KENT KONSEYİ BAŞKANI HASAN PİR

"1 Şubat 2016 Pazartesi günü Diyarbakır’ın Sur ilçesinde devam eden operasyonlar sırasında, Gümüşhaneli Hemşehrimiz Jandarma Teğmen Recep Erdoğan şahadet şerbetini içmiş, şüheda kervanına katılmıştır.

Bu necip ve asil milletin bölünmez bütünlüğü ve bekası için canını feda eden Şehit Recep Erdoğan kardeşimize Allah’tan rahmet; ailesine, Gümüşhane’ye ve tüm milletimize başsağlığı diliyorum.

Hain örgüt PKK'yı ve onların iç ve dış bütün hain destekçilerini Allah'ın Kahhar ismine havale ediyor ve  zalimler için yaşasın cehennem diyoruz."

TÜRK SAĞLIK SEN ŞUBE BAŞKANI LOKMAN YAKUT

Gümüşhane Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Lokman Yakut, Diyarbakır’ın Sur İlçesinde terör örgütü mensupları ile girilen çatışmada keskin nişancı tüfeği ile vurularak şehit edilen Gümüşhaneli teğmen Recep Erdoğan’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk milletine sabırlar diledi.

Yakut, vatanın ve milletin birliğine göz diken hainlerin asla emellilerine ulaşamayacağını kaydederek, Türk milletinin gönlünde vatan sevgisinin ve şahadetin ne kadar yüksek bir anlam ifade ettiğini belirtti.
 
Şube Başkanı Yakut, “Allah vatanımızın birliği ve beraberliğini korumak için PKK’lı hain teröristlerle savaşan kahraman askerlerimizi ve polislerimizi korusun. Allah burunlarını kanatmasın. Silahlı kuvvetlerimizin en kısa sürede bu hainleri temizleyeceğine olan inancımız tamdır. Bu vesile ile şehidimize bir kez daha rahmet ve minnetle anıyor, kederli ailesi ve milletimize sabırlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

GÜMÜŞHANESPOR KULÜP BAŞKANI KAYA BÜYÜKBAYRAKTAR

“Acımız büyük; milletimizin huzuru, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için şehit olan Gümüşhane'mizin evladı, Teğmen Recep Erdoğan’ı son yolculuğuna uğurladık...

Yediden yetmiş yediye şehir meydanında toplanan ve şehidine sahip çıkan; Torul, Şiran, Kelkit, Köse, Kürtün ve çevre illerimizden gelerek acımızı paylaşan tüm memleket sevdalılarına şükranlarımızı sunuyoruz...

Şehidimize yüce mevladan rahmet, ailesi ve yakınlarına sabırlar diliyoruz... Milletimizin başı sağ olsun...”
Güncelleme Tarihi: 01 Şubat 2016, 16:15

ilgili haber/ler:

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER