Kupa avcıları koleksiyonu 68’e yükseltti

Gümüşhane Off-Road Kulübü, sezonun ikinci yarışında Samsun’da 3 kupa daha kazanarak kupa sayısını 68’e yükseltti.

Kupa avcıları koleksiyonu 68’e yükseltti

2010 yılında kurulan ve 2019 yılından itibaren yarışlara katılmaya başlayan Gümüşhane Off-Road Kulübü Motor ve Doğa Sporları Derneği (GÜMOFF) üyesi pilotlar katıldıkları her yarıştan kupa ile dönerek büyük bir başarıya imza atıp camiada Gümüşhane’nin adını altın harflerle yazdırmaya devam ediyor.

Sezonun ikinci yarışında Samsun Arama Kurtarma Off-Road Kulübünün İlkadım’da düzenlediği 1. Geleneksel Samsun Offroad festivaline 4 araçla katılan sporcularımız, 1 birincilik, 2 ikincilik kupası kaldırarak geleneklerini sürdürdü.

Motor gücüne göre farklı kategorilerde çok sayıda araç ve pilotun katıldığı yarışlarda zorlu parkuru en hızlı ve hatasız şekilde tamamlamak için kıyasıya mücadele eden temsilcilerimiz parkura 4 araçla girdi.

Araçlardan birisinin teknik arıza sonucu yarışamadığı müsabakalar sonucunda S1 kategorisinde Alper Akçay ve copilotu Şenol Kazancı birinci, aynı kategoride Samet Şahin ve copilotu Ömer Uçar ikinci ve S2 kategorisinde Recep Şahin ve copilotu Habip Yılmaz ikinci oldu.

GÜMOFF Başkanı Recep Şahin, sezonu Ordu’da iyi bir başlangıçla açtıklarını ve bu çizgilerini Samsun’da da devam ettirdiklerini belirterek, “Geçtiğimiz günlerde sezonu Ordu’da açmış ve 2 kupayla başlamıştık. Hemen akabinde Samsun’a 4 araçla gittik ama araçlarımızın birisi teknik arıza verince yarışa sokamadık. Diğer arkadaşlarımla birlikte yine pistlerin tozunu attırarak zorlu parkurları aşıp 3 kupa daha kazandık. Offroad camiasında Gümüşhane artık marka bir şehir oldu. İnşallah Haziran ayı içerisinde Gümüşhane’de ikincisini yapacağımız offroad festivalimizde de Türkiye’nin dört bir yanından pilotlarımızı konuk edeceğiz. Bu başarıda en küçüğünden en büyüğüne bir aile gibi olan her bir GÜMOFF üyesinin emeği ve katkısı var. Bizim başarımızın sırrı ve en büyük gücü birlikteliğimiz. Ekip ruhuyla mücadele ederek kupaları kazanmaya, şehrimizin adını altın harflerle tarihe yazdırmaya devam edeceğiz” dedi.

YORUM EKLE
YORUMLAR
SS
SS - 3 hafta Önce

Gümüşhaneyi dışarıda güzel temsil eden tek organizasyon, tebrikler.

SIRADAKİ HABER