Arslan: Küskünlerin ve kızgınların oylarına talibim

14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve milletvekilliği seçimlerinde Gümüşhane’nin en genç ve tek bağımsız milletvekili adayı olan Ufuk Arslan bir açıklama yaparak küskünlerin, kızgınların, kırgınların ve tüm Gümüşhanelilerin oylarına talip olduğunu söyledi. 

Arslan: Küskünlerin ve kızgınların oylarına talibim

Arslan yaptığı açıklamada, seçime katılacak olan mevcut siyasi partilerin adaylarının belli olmasının ardından partilere ve adaylara kızgın olan seçmenlerin oylarına talip olduğunu söyleyerek, “Kızgın ve kırgın olan tüm vatandaşlarımızın oylarını alarak Gümüşhane’nin en genç ve çalışkan milletvekili olmak istiyorum. Yaptığımız seçim çalışmalarında vatandaşlarımız modern bir şehir görmek istiyor ve Aday olarak zihniyeti iyi, güçlü, kuvvetli ve Gümüşhane’ye yararı olacak, halkın ve insanların arasında olacak birisinin olması gerektiğini belirtiyorlar. Sadece seçim zamanı hal hatır edip sonra vatandaşı unutan bir vekil değil, kapılarından hiçbir vakit gitmeyecek vekiller istiyor. Mevcut vekillerden memnun değiller. Vekilleri bir tek seçim zamanı gördüklerini ve bir daha da görmediklerini söylüyorlar. Hemşerilerimiz güzel ve gelişmiş bir Gümüşhane görmek istiyor. Sadece bir ay dolaşıp sonrası senelerce koltuğa oturan milletvekili istemiyorlar.” dedi.

HALKA HİZMET İÇİN SEÇİLİP HALKI UNUTUYORLAR 

Gümüşhane’nin en genç ve tek bağımsız milletvekili adayı olan Ufuk Arslan yaptığı açıklamada şunları kaydetti: “Gümüşhane’de bir insan niye milletvekili olur diye vekillere sorsan ezilen halkların sesi olmak, haksızlıklar karşısında bir nefer olarak mücadele etmek, halka hizmet hakka hizmet etmektir şeklinde cevap verirler. Hangi adaya sorsanız halkımıza hizmet için adayız derler. Orta yaşlı emekli biri niye milletvekili olur. Oysa yıllarca çalıştığı için yorgun olması gerekir. Artık dinlenme, eşiyle geç kahvaltı yapma, torun sevme, gezme ve hobileriyle uğraşma zamanıdır. Neden milletvekili olur? Milletvekilliğine aday olana kadar, halkın arasına karışmak daha sonrasında huzurlu bir yaşam tercih etmeleri gerekir. Ben Ufuk Arslan olarak sizden biriyim. Dedem köyde çobanlık yapardı, lakabı Kel Çoban’dı. Ben Kel Çoban’ın torunu olarak, size hizmet aşkıyla yola çıktım. Beni yalnız bırakmayın. Kel Çoban’ın torununu boynu bükük bırakmayın. Adaylar seçildikten sonra, halkla mesafeli bir ilişkiye giriyorlar. Her ne oluyorsa Milletvekilliği öncesi görünen ve nedense milletvekili seçilince milletin meclisine girdikten sonra görünmezlik zırhına bürünüyorlar. İşte ben Ufuk Arslan Gümüşhane’nin has evladı, ayrıştıran değil birleştiren olmak için, doğup büyüdüğüm Gümüşhanemize 7 gün 24 saat hizmet ederek, ben değil biz diyerek, el ele kol kola gönül gönüle, iliyle ilçesiyle, çıkarları için hep birlikte geleceğe yürümek için bağımsız milletvekili olarak adaylığımı koydum. Sözüm sözünüz, sesim sesiniz olacak. Küskünlerin,  kızgınların, kırgınların ve tüm Gümüşhanelilerin oylarına talibim. Sandığa gidip oy kullanmayarak tepki gösterecek tüm vatandaşlarımıza çağrıda bulunarak şunu diyorum ki gelin partilere göstereceğinizi tepkinizi sandıkta bana oy vererek gösterin. Sandığa gitmeyerek oylarınızı yakmayın. Tepkinizi herkesin vekili olmak için aday olan Ufuk Arslan’a verin. Seçim öncesinde söz verdiğim gibi, göreve başladığımızda ilk olarak Milletvekilliği makamımızın kapısını yerinden sökeceğim. Böylelikle Milletvekilliği kapıları ardına kadar Gümüşhanemize açık olacak. Ondan sonra da açık kalacak. Makamda oturarak Gümüşhane’yi yöneten Milletvekili olmayacağım. Kimseye tepeden bakmadan, böbürlenmeden, kırmadan, dökmeden bu görevi sürdüreceğim. Birlikte başaracağız.”
 

Haberin Kaynağı: Olay Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Nisan 2023, 22:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER