AK Parti'de temayül yoklamaları başladı

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Merkez, Köse ve Kürtün ilçelerinde ilçe başkanlıkları için temayül yoklaması yaptı.

AK Parti'de temayül yoklamaları başladı

İlçe başkanlıklarında Gümüşhane İl Koordinatörü Bilal Kırkpınar katılımıyla gerçekleştirilen temayül yoklamasına, teşkilât mensupları yoğun katılım gösterdi.

İl Koordinatörü Kırkpınar’ın bire bir görüşme yaptığı temayül yoklamasında partililer ilçe başkanlarını belirlemek amacıyla hazırlanan sandıklarda oy kullandı.

Kırkpınar, temayül yoklamasının ardından yaptığı açıklamada, merkez, Kürtün ve Köse ilçelerinde temayül yoklamalarının tamamlandığını kaydetti. 

AK Parti’nin yerel seçimlere hızlı bir şekilde hazırlandığına vurgu yapan Kırkpınar, “Bu temayüller ve bayrak değişimleri Gümüşhane’ye has bir uygulama değil. Türkiye genelinde birçok il başkanlığında değişim oldu. Belli zamanlarda bir yapılan kan değişimi yeni bir heyecana katkı sağlayacaktır. AK Parti sıradan bir siyasi parti değil. Türk siyasi tarihinde asırlar sonra bile okutulacak anlatılacak bir dönemi yaşıyoruz ve bu döneme şahitlik ediyoruz. Biz her seçimde üzerine koyarak kazanan bir siyasi kadrodayız. Dünya markası bir liderle yola devam ediyoruz” dedi.

Gümüşhane’nin Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’a gönül verdiğinin altını çizen Kırkpınar, “Gümüşhane en çok oy aldığımız bir ilimiz. Bizim son Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde elde etmiş olduğumuz başarıyı aynı şekilde 2024 yerel seçimlerde de ortaya koymamız lazım. Burada ilçelerimiz dahil merkezde tulum çıkarıp, tamamında AK Parti Belediyeciliği bayrağını dikmemiz lazım. Bu bizim hepimizin üzerinde bir mesuliyet. Cumhurbaşkanımız siyasi mücadelesini verirken teşkilatlarından güç alıyor. Biz ne kadar güçlü olursak Cumhurbaşkanımızda o kadar güçlü olur. Tüm teşkilatlarımızın partimize gerekli katkıyı vereceğine inanıyorum. Yapmış olduğumuz temayül yoklaması partimize ve ilimize hayırlı olsun” diye konuştu. 

İl Başkanı Mehmet Emin Erdoğdu ise, yaptığı konuşmada, yapılan temayül yoklamasının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. 

Teşkilat mensuplarının temayül yoklamasına yoğun ilgi gösterdiğini dile getiren Erdoğdu, “Temayül yoklamaları partimizin bir geleneği. AK Parti Genel Merkezinin görevlendirmesiyle merkez, Köse ve Kürtün ilçelerinde temayül yoklamalarını tamamladık. Temayül yoklaması tek başına bir kriter değil ama önemli bir kriter.  Bu sürece katkı sunan tüm teşkilat mensuplarımıza teşekkür ediyorum. ifadelerini kullandı.

Temayül yoklamalarının birlik ve beraberlik içerisinde yapıldığına vurgu yapan Başkan Erdoğdu, “Partilerin gücü teşkilattan geçer. Yapılan temayülün ardından ilçe başkanlarımız kim olursa olsun partimize güç katacaktır. İnşallah ilimiz ve partimiz için hayırlara vesile olur” dedi.
 

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER