Akçay, Torul ve Kelkit’te

AK Parti Gümüşhane 25. dönem Milletvekili aday adayı İsmail Akçay, Torul ve Kelkit ilçelerinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

Akçay, Torul ve Kelkit’te
AK Parti Gümüşhane 25. dönem Milletvekili aday adayı İsmail Akçay, Torul ve Kelkit ilçelerinde ziyaret ve temaslarda bulundu.

İlk olarak Torul ilçesini ziyaret eden ve burada teşkilat üyeleriyle buluşan Akçay’a İlçe Başkanı, Kadın Kolları Başkanı, Yönetim Kurulu Üyeleri ve İl Genel Meclisi üyeleri eşlik etti.

Torul ve Gümüşhane’nin değerlendirdiği ziyarette Büyük Türkiye ve gelişen Gümüşhane için hep birlikte yürümenin başarı getireceği düşüncesinde ortak görüş sağlandı.

Bütün aday adaylarının AK Parti için, büyük Türkiye ve daha güzel Gümüşhane için çalıştığı vurgulanan ziyaret, vatandaşlar ve ilçe teşkilatıyla gerçekleştirilen toplantıdan büyük bir memnuniyetle sonlandı.

KELKİT’TE SICAK BULUŞMA

Akçay, Torul ilçesinin ardından gittiği Kelkit’te ise sıcak buluşmalar yaşadı.

Kelkit’te de geçmiş yıllarda ticaret yapan Akçay’a Kelkitliler büyük yakınlık gösterdi

“Allahım gönlümden geçeni bilen sensin ol de oluversin’’ diyerek Akçay’ın boynuna sarılan Kelkitli esnaf, duygularını saklayamadı ve yüksek sesle ifade etti.

Esnaf ziyaretleri ve çay evi sohbetleriyle akşam yemeğine davet edilen Akçay ve arkadaşları daha sonra Kelkit ilçe teşkilatını ziyaret ederek İlçe Başkanı, Yönetim kurulu üyeleri ve Kadın Kolları Başkanının katıldığı sohbet Kelkit’in tarım, hayvancık, ticaret ve okullarının konuşulmasıyla sona erdi.
Güncelleme Tarihi: 27 Şubat 2015, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER