Aydın: Millet Sandığına Ve İradesine Sahip Çıkacak

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Aydın: Millet Sandığına Ve İradesine Sahip Çıkacak
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, 10 Ağustos Pazar günü gerçekleşecek Cumhurbaşkanlığı seçimine ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanlığı seçiminin Türkiye için önemli bir dönemeç noktası olduğunun altını çizen Milletvekili Aydın, tüm hemşehrilerini mesajla ve ikili ilişkilerle sandığa davet ederek, “Millet 10 Ağustos’ta iradesine ve sandığa sahip çıkacak” ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanlığı seçimleri için memleketi Gümüşhane’de nabız tutan köy köy, belde belde, ilçe ilçe gezen Aydın, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesinin önemine vurgu yaptı. Aydın, “Türkiye’ye eskiden olduğu gibi bir vesayet sistemiyle yönetilecek ya da Başbakanımız Erdoğan’ın Cumhurbaşkanı seçilmesiyle birlikte 2023 hedefleri koyan, ekonomisi büyüyen ve dünyada adından söz edilen bir ülke olarak yönetilecek” dedi.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecinde Gümüşhane yaylalarında vatandaşlarla bir araya geldiklerini belirten Aydın, alt organizasyonun tamamlandığını, gerekli çalışmanın yapıldığını ve seçim günü sandığa nakillerin sağlanacağını kaydetti.
Aydın, sözlerine şöyle devam etti: “Haftalardır memleketimizde Cumhurbaşkanlığı seçim süreci için gece- gündüz demeden var gücümüzle çalıştık. Bu bağlamda Gümüşhane’de yaylalarda olan hemşehrilerimiz için gerekli alt organizasyonu tamamladık. Yüce rabbimin izniyle onlar da oylarını kullanmak için sandığa gidecekler… Bunun yanında Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM) yaptığımız konuşmada belirttiğimiz gibi demokrasimizin temel taşı muhtarlarımızın 10 Ağustos günü sandığa sahip çıkacağına gönülden inanıyorum.”

10 Ağustos’un, Türkiye'nin geleceği için son derece önemli olduğunu belirten Aydın, “10 Ağustos'ta Türkiye'de ilk kez halkın oylarıyla cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12. cumhurbaşkanını artık millet seçecek. Ülkemiz bu noktaya kolay gelmedi. Artık ülkemizde demokrasi daha da gelişmiştir, olgunlaşmıştır, kapsayıcı bir hal almıştır. İnşallah büyük bir olgunluk içerisinde sandığa gideceğiz ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı Cumhurbaşkanlığı makamına taşıyacağız .” dedi.

Aydın sözlerini söyle sürdürdü: “Yaptığımız bu yoğun çalışmaların neticesi görmek için ben de her seçimde olduğu gibi bu seçimde de Gümüşhane’de ailemle birlikte oy kullanacağım ve seçimler sonuçlanana kadar sandıkların başında olacağım”
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 18:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER