Milletvekili Üstün'den Teşekkür

AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili teşekkür metni yayınladı.

Milletvekili Üstün'den Teşekkür
AK Parti Gümüşhane Milletvekili Feramuz Üstün, Cumhurbaşkanlığı Seçimi ile ilgili teşekkür metni yayınladı.

Başbakan Erdoğan’ın milletin büyük bir teveccühü ile bir ilki gerçekleştirerek halk tarafından seçilen ilk Cumhurbaşkanı olduğunu kaydeden Milletvekili Üstün, “Güçlü Türkiye’nin oluşmasında ilklerin baş mimarı olan, 12 yıl boyunca engellere rağmen hizmet etmekten yorulmayıp, Türkiye’yi aydınlık yarınlara kavuşturmak için durmadan çalışan ve milletin içinden geldiğini hiçbir zaman unutmayan Genel Başkanımız, Başbakanımız ve Cumhurbaşkanı adayımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, milletimizin büyük bir teveccühü ile 12. Cumhurbaşkanımız olarak seçilmiştir. Yine bir ilki gerçekleştirerek halk tarafından seçilen, halkın teveccühünü alarak seçilen ilk Cumhurbaşkanımız olmuştur. Cumhurbaşkanlığı’nın dünyada eziyet gören tüm Müslümanlara, Ülkemize ve tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

“Hedefimiz Olan İlk Üç’e Girmenin Mutluluğunu Yaşıyoruz”

Bugün ayrı bir mutluluğu yaşadığının altını çizen Milletvekili Üstün, “Seçim çalışmalarımızı yaparken, köy şenliklerimizde, esnaf ziyaretlerimizde, hemşerilerimiz ile buluşmamızda tek bir şey istedik. Hedefimiz tüm illerimiz arasında ilk üçe girmekti. Çok şükür en yüksek oy oranıyla tüm iller içerisinde üçüncü sırayı aldık. Hedefimize ulaşmanın ayrı bir mutluluğunu ve sevincini yaşamaktayız Hedefimizde bizi yanıltmayan hemşerilerimizin hepsine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

“Emeği Geçen Herkese Teşekkür Ediyorum”

Seçim sürecinin başlamasından itibaren gece gündüz demeksizin yorulmadan çalışan tüm teşkilat mensuplarına da teşekkür eden Milletvekili Üstün, şunları söyledi: “İl Başkanımıza ve İlçe Başkanlarımıza, Tüm Teşkilatlarımıza, İl Genel Meclis Başkanımıza ve İl Genel Meclis Üyelerimize, Tüm Belediye Başkanlarımıza, Belediyelerimizin Meclis Üyelerine, İl, İlçe ve Belde Kadın Kollarımıza, İl, İlçe ve Belde Gençlik Kollarımıza, Köy ve Mahalle temsilcilerimize, sandıkta görev alan müşahit ve görevli arkadaşlarımıza, seçimin huzurlu ve sorunsuz geçmesini sağlayan tüm güvenlik görevlilerine emek veren herkese ve tüm vatandaşlarımıza, hemşerilerimize teşekkür ediyorum. Doğru bir karar veren ülkemizin bütün vatandaşlarına da bu seçimlerin hayırlı olmasını Allah’tan niyaz ediyorum”

“2023 Hedeflerine Emin Adımlarla Yürüyeceğiz”

Milletvekili Üstün, siyasetin her alanında görev almış Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı tercih eden vatandaşların bu kararının Türkiye’yi aydınlık yarınlara daha erken kavuşturacağına inandığını belirterek, “2023 hedeflerimize emin adımlarla yürüyerek, inşallah dünyada sayılı devletler arasına giren bir ülke olacağız.  Bu anlamda bu seçimin sonucu ülkemiz için çok önemliydi. Çok şükür neticesini olumlu alarak hizmetlerimize kaldığımız yerden devam edeceğiz.” ifadelerini kullandı.
Güncelleme Tarihi: 10 Ağustos 2014, 22:40
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER