'Bütün seçmenlerimizi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz'

AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

'Bütün seçmenlerimizi sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz'
AK Parti Gümüşhane Merkez İlçe Başkanı Ömer Zor, Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Cumhurbaşkanını ilk kez halkın seçeceği bu seçimin AK Parti teşkilatı ve millet için büyük önem taşıdığını vurgulayan Zor, “Bu seçim hem millet için hem de AK Parti teşkilatı için büyük önem taşıyor. Halk ilk kez cumhurbaşkanını kendisi seçiyor. Cumhurbaşkanlığı Seçimlerinde halkın iradesi ilk defa sandığa tam anlamda yansıyor. Teşkilat olarak milletimize hizmet etme fırsatı bulduğumuz bu süreçte canla başla çalışıyoruz. Milletvekillerimiz Kemalettin Aydın, Feramuz Üstün ve İl başkanımız Hakkı Gündüz ile birlikte Ramazan Ayı boyunca birçok iftar programı düzenledik. İl yönetimi üyelerimiz ve merkez ilçe yönetimi üyelerimiz ile birlikte birçok iftar programına katıldık. Seçim koordinasyon merkezimizin programları doğrultusunda bütün köylerimizi ziyaret ettik, vatandaşlarımızın sıkıntılarını ve taleplerini dinledik. Esnaflarımızın, ev hanımlarımızın ve gençlerimizin cumhurbaşkanından beklentilerini öğrendik. Kadın kolları başkanlığımız merkezde bulunan evlerin tamamına yakınını ziyaret etti. Bütün ilçelerimize ziyaretler yaptık, şenliklere katıldık. Bu süreç sonunda Ak Parti teşkilatı olarak 10 Ağustos günü Gümüşhane geneli yüzde seksenin üzerinde oy bekliyoruz. Umut ediyoruz ki Türkiye genelinde ilk üç il arasına girerek yerel seçimlerde göstermiş olduğumuz başarıyı artırarak tekrarlayacağız.” dedi.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın 12 yıllık iktidarları boyunca verdiği önemli hizmetleri ve ülkenin yaşadığı birçok ilki Yeni Türkiye adımlarında yeni ilkler yaşayarak devam ettireceklerini kaydeden Zor, “Bu duygu ve düşüncelerle bütün seçmenlerimizi seçim günü sandığa gidip oy kullanmaya ve ülkemizin demokrasi yansıması olan sandıklara sahip çıkmaya davet ediyoruz.” diye konuştu.

Zor, Cumhurbaşkanlığı seçiminde görev alan bütün teşkilat mensuplarına, kadın kollarına, gençlik kollarına ve gönüllülere teşekkür ederek bu sürecin karşılıklı saygı ve hoşgörü içinde geçmesi temennisinde bulundu.
Güncelleme Tarihi: 09 Ağustos 2014, 18:35
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER