İşte CHP'nin adayları

Gümüşhane’de 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adaylarını belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

İşte CHP'nin adayları
Gümüşhane’de 7 Haziran’da yapılacak olan Genel Seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) adaylarını belirleyerek kamuoyu ile paylaştı.

Bugün saat 17.00 itibarı ile Yüksek Seçim Kuruluna teslim edilen listeye göre CHP'nin Gümüşhane birinci sıra adayı mühendis Mustafa Gültekin, ikinci sıra adayı da eğitimci Eda Akagün Çubukçu oldu.

Yüksek Seçim Kurulunun (YSK) belirlediği takvime göre 15 Nisan’da Milletvekili geçici aday listeleri radyo, televizyon ve Resmi Gazete'de yayınlanacak. Geçici aday listelerine karşı il seçim kurullarına ve YSK'ya yapılacak itirazlar başlayacak ve incelenecek. Geçici aday listelerine karşı ilgili il seçim kuruluna yapılacak itirazların son günü olan 16 Nisan’ın ardından 24 Nisan’da siyasi partiler seçim çevreleri itibarıyla milletvekili kesin aday listeleri ile bağımsız adaylar, radyo, televizyon, Resmi Gazete ve illerde ilan edilecek.
Güncelleme Tarihi: 07 Nisan 2015, 16:49
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER