İşte yeni CHP yönetimi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta görevden alınan İl Başkanı Atilla Sait Özdamar’ın yerine atanan Eda Akagün Çubukçu’nun yönetimi belli oldu.

İşte yeni CHP yönetimi
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Merkezi tarafından geçtiğimiz hafta görevden alınan İl Başkanı Atilla Sait Özdamar’ın yerine atanan Eda Akagün Çubukçu’nun yönetimi belli oldu.

Kararla birlikte İl Disiplin Kurulu, İl Kadın Kolları Başkanlığını ve İl Gençlik Kolları Başkanlığının görevlerine de son verilirken, Eda Akagün Çubukçu başkanlığındaki CHP’nin il yönetim kurulunda Aziz Türe, Tahsin Kara, Orhan Eryılmaz, Bülent Recep Aras, Fatih Ay ve Cengizhan Kara’ya görev verildi.

Atandığı görevin ne kadar zor ve meşakkatli bir görev olduğunu ve Atatürk’ün kurduğu partide İl Başkanlığı ve Yönetim Kurulu Üyeliği yapmanın ağır sorumluluğunun bilincinde olduklarını kaydeden yeni İl Başkanı Çubukçu, yönetim kurulundaki arkadaşlarının tecrübeli oluşlarının kendisini oldukça motive ettiğini, ayrıca Milletvekili adaylığından bu göreve layık görülmesinin de görev bilincini bir kat daha artırdığını söyledi.

Bu sorunların üstesinden geleceklerine emin olduklarını ifade eden Çubukçu, “Ayrıca benim bir kadın olarak İl başkanlığına atanmamı Gümüşhane kadınının verilen her görevi yerine getirecek kabiliyette olduğunun bir göstergesi olarak kabul ediyorum. Gümüşhane kadınlarının da bana destek olacaklarını ve bu zorlu görevde yanımda olmalarına ihtiyacım bulunmaktadır. Benim başarılı temsiliyetimin onlarında başarısı olacaktır. Şimdiye kadar görev yapan İl Başkanlarıma ve görevi devraldığım Sait Özdamar başkanıma teşekkür ediyor ve şimdiden tüm desteklerini yanımda hissetmek istiyorum. Çünkü CHP’lilik bunu gerektirmektedir” dedi.

Gümüşhane siyasi geçmişine bakıldığında CHP’nin sürekli kan kaybettiğini ve önemli ölçüde ki seçmen kitlesinin başka partilere yöneldiğini dile getiren Çubukçu, şunları söyledi: “Amacım, bu kitlemize güven vermek ve oy verdikleri partilerin bizim ideolojimizle hiçbir ilgilerinin bulunmadığı gerçeğini kabullenmelerini sağlamak ve CHP’ye dört elle sahip çıkma bilincini aşılamaktır. Herkesi kucakladığımda bunun gerçekleşeceğinden eminim. Son günlerde, geçmişte yapılan hatalardan partimize uğramayan partililerimizin beni ziyaret etmeleri ve partimize sahip çıkacağız söylemleri beni oldukça sevindirmektedir. Şu an geçici olarak atanmamın ardından yapılacak olan İl Kongresinde adaylığımla bunu pekiştireceğimi ve CHP ye Gümüşhane’de önemli kazanımlar sağlayacağımı herkese beyan etmek istiyorum. Çünkü gücümü Gümüşhane halkından ve ailemin Sosyal Demokrat ve çağdaş geçmişi beni buna mecbur bırakmaktadır. Temsil ettiğim aile misyonu da bunu gerekli kılmaktadır. Karakterimde inatçı bir genin bulunması beni başarıya mecbur bırakmaktadır. Bunu başaracağım, bu tüm CHP’lilere sözümdür.”
Güncelleme Tarihi: 08 Temmuz 2015, 12:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER