Pişiren müracaatını yaptı

Gümüşhaneli işadamı Aydın Pişeren, AK Parti’den 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığını açıklayarak, partiye resmi müracaatta bulundu.

Pişiren müracaatını yaptı
Gümüşhaneli işadamı Aydın Pişeren, AK Parti’den 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlerde aday adaylığını açıklayarak, partiye resmi müracaatta bulundu.

“KAZANAN AK PARTİ OLACAK,  KAZANAN GÜMÜŞHANEMİZ OLACAK”

Diğer aday adaylarına başarılar dileyerek sözlerine başlayan Pişiren, “Hangi arkadaşımız hangi kardeşimiz; Allah nasip kısmet etmiş, olacaksa burada kazanan AK Parti olacak. Kazanan Gümüşhanemiz olacak” diye konuştu.

Pişiren, “ Ben Gümüşhane teşkilatlarından gelen bir kardeşinizim teşkilatların emrinde teşkilatlarımızla birlikte kardeş Gümüşhane de yapılan projelerin takibi yapılması gereken projelerin tamamını takip etmeye çalışacağım aday olsam da aday olamasam da teşkilatın vereceği, her yörenin buradaki kardeşlerimizle beraber aday olan kardeşlerimizde kimler olacaksa, onlarla 7 Haziran sabahına kadar beraber çalışıp Allahın izniyle Gümüşhanemizi parlamentoda temsil edeceğiz. Bu ben olurum veya başka bir arkadaşımız olur fark etmez ben partinin kurucu üyesiyim. 2001’de partinin bölge kurucu temsilcisi olarak bu işe başladım. Onun öncesinde de siyasi bir tecrübemin dışın da, ama ak partide Gümüşhanemiz de il başkanlığı yaptım. Gümüşhanemizde belediye başkan adayı oldum. Gümüşhanemizin milletvekili adayı oldum” dedi.

“Aday adayı değil. Sonra o günkü koşullar itibariyle bir coğrafi temsilin yapılabilmesi adına fedakârlık yaptım” diyen Pişiren,  “Bugünkü koşullarda öyle diyebiliyoruz. Milletvekilliğinden çekildim inşallah teşkilatlarımız bu vefamızı bugün bize döndürürler ama benim olmam, olmamam partideki durumumuzu asla değiştirmez. Bu parti var olduğu sürece, kurucusu olduğum için sonuna kadar bu partinin arkasındayım” şeklinde konuştu.

"FEDAKARLIK YAPTIM"

Gazetecilerden, “2001’den beri bu partinin içerisindesiniz, yakında belediye başkan adayı oldunuz, başvuru yapılamadı giremediniz. Tekrar milletvekili adayı oldunuz, aday adayı mısınız yoksa adaylığınızla ilgili yukarıdan herhangi bir şey aldınız mı?” sorusuna  “Genel merkezimizin prensipleri gereği soyluyorum. Çünkü Ankara’da yaşıyorum genel merkezle iç içeyim. Genel merkezimizin böyle bir prensibi yok. Sen aday olacaksın istifa et, diye bir şey yok. Ben sadece aday arkadaşlarımızın demokratik haklarını kullandığı gibi bu milletvekili aday adayı olabilme hakkımı kullanmak adına buradayım. Bunun yanında genel merkezimizde elbette benim bu surecimi biliyorlar devamlılık esas hangi arkadaşımız bıraksa diğer arkadaşımız oradan devam ettiriliyor. Bu tabi benim mağdur durumumu gösteriyor. Çünkü sizinde sorunuzun içerisinde var olduğu gibi bu bana bir üstünlük katmıyor. Bütün aday adayı arkadaşlarım gibi aday adayıyım yarın kim aday olur bilmem ben aday olabilmek için teşkilatların emrinde çalışabilmek adına elimden geldiği kadar koşturacağım. O takdir genel merkezimizindir. Oraya kendimizi ifade edeceğiz buradaki kardeşlerimiz biliyorlar zaten inşallah onlarda böyle bir teveccüh gösterirler.  Daha önce yapmış olduğum fedakârlığın, bu teşkilatlarda çalışmamın bir karşılığı olur diye düşünüyorum ama bu bana diğer adaylardan daha farklı bir aday elde ettirmiyor. Onlar kadar aday adayıyım onlar neyse bende aynı durumdayım. Ona artık genel merkezimiz karar verecek” diye cevap verdi.
Güncelleme Tarihi: 16 Şubat 2015, 22:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER