Saadet'ten iftar

Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Saadet'ten iftar
Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanlığı iftar programı düzenledi.

Lale Lokantası’nda düzenlenen iftar programına Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Gümüşhane milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz, Saadet Partisi Gümüşhane İl Başkanı Akın Demir, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Sezai Köprülü, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Programda ilk olarak söz alan Saadet Partisi İl Başkanı Akın Demir, “Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı ve Gümüşhane Milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz’ın bir ay boyunca kendileriyle beraber Gümüşhane’de seçim çalışmalarına katıldığını belirterek, “Burada birlikte güzel çalışmalarımız oldu. Ve Gümüşhane’de bir seçimi birlikte yaşadık. Bu seçim sürecinde belki kalp kırdığımız, gönül incittiğimiz arkadaşlarımız olabilir. Hepinizden helallik istiyoruz” dedi.

Ramazan ayında kendilerini hüzne boğan iki tane olay olduğunu ifade eden Demir, “Bir tanesi Mısır’ın seçilmiş ilk Cumhurbaşkanı Muhammed Mursi’ye cunta yönetimi tarafından idam kararı verildi. Diğeri de Bangladeş’te önderlerimizden birine idam kararı verildi. Bu hadiseler ümmet açısından bizleri kedere boğan hadiselerdir. Mutluluğumuz ise, ümmetin birlik içinde olduğu böyle bir ayı rabbim bizlere kavuşturdu. Bu vesileyle teşriflerinizden ötürü teşekkür ederim” diye konuştu.

Programda konuşma yapan Saadet Partisi Genel Başkan yardımcısı İsmail Hakkı Akkiraz ise, Saadet Partisi’nin yoğun bir çalışmayla inandığı hakikatleri, gerçekleri ve sahip olduğu dünya düzeninin siyasi zeminini milletle paylaştığını kaydederek “Biz görevimizi yaptık. En canlı, en dinamik kampanyayı yürüttük. Ancak biz biliyoruz ki bir millet layık olduğu idareyi bulur. Biz biliyoruz ki bütün çalışmalarımızın neticesinde o çalışmaların sonucunu kaybettirecek Cenab-ı Haktır” dedi.

Saadet Partisi’nin yapmış olduğu çalışmaların iki boyutu olduğunu vurgulayan Akkiraz, “Bunlardan bir tanesi Tebliğ boyutudur. Hakikatleri milletle paylaşmak, insanların saadetini sağlayacak temel ölçüleri millete duyurmaktır. İkincisi ise insanımızın anlattığımız hak ve adalet ölçüleri istikametinde dünya ve ahret saadetini sağlayacak bir yönetimin oluşmasının mücadelesini vermekti. Biz bu iki eksen etrafında görevimizi yaptık. Neticede toplum kendisine dikte edilen bir karar istikametinde tercihte bulundu” diye konuştu.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 23 Haziran 2015, 23:57
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER