Yemin ettiler

7 Haziran 25.dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Mustafa Canlı, TBMM’de uzun süren bir maratonla yemin etti.

Yemin ettiler
7 Haziran 25.dönem Milletvekili seçimlerinin ardından Milletvekilleri Kemalettin Aydın ve Mustafa Canlı, TBMM’de uzun süren bir maratonla yemin etti.

En yaşlı üye sıfatıyla CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal tarafından yönetilen ilk oturumda Milletvekilleri Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da bir kısmına katıldığı törenle yemin ederek görevlerine resmen başladı.

Alfabetik sıraya göre isimlerinin okunmasının ardından kürsüye gelen 81 ilin 550 milletvekili tek tek yemin ederken, yemin töreni gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

TBMM’de Gümüşhane’yi 3.kez temsil edecek olan AK Parti Milletvekili Doç.Dr. Kemalettin Aydın, “Gümüşhane’mizin erdemli, faziletli insanları TBMM’de üçüncü kez temsil etme yetkisini bana nasip etti. Bunun için Allah’a hamd ediyor, milletime şükranlarımı sunuyorum. İki dönemdir onların yüzünü yere baktırmayıp, başları dik, yüzleri ak bir şekilde vekilleri olarak huzurlarına geldim. Bu dönem de inşallah partimizle, hükümetimizle beraber Türkiye’nin hedefi olan 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine vazgeçmeden çalışmaya devam edeceğiz. Türkiye’nin duraklama gibi bir şansı yok. ‘Durmak yok, yola devam mantığımızla Gümüşhane’mizi ve ülkemizi daha iyi yerlere getirme arzumuz devam ediyor. Tekrar milletime şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gümüşhane’de 3 dönem Belediye Başkanlığı yaptıktan sonra 7 Haziran’da MHP’den Milletvekili seçilen Mustafa Canlı ise eşi ve ailesiyle birlikte önceki gün TBMM’de kayıt yaptırmıştı. Eşi Müzeyyen Canlı’nın taktığı rozetin ardından 3 bin 36 numaralı odasına oturan Canlı, yemin töreninin ardından gazetemize yaptığı açıklamada “Allah utandırmasın. İnşallah memleketimiz, ülkemiz için güzel işlere imza atarız. Allah vatandaştan bizi hiçbir zaman uzaklaştırmasın” dedi.

Haberin Kaynağı: Gümüşkoza Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2015, 15:18
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER